Manuel Fernandes, Galatasaray'dan Servet İstedi - Son Dakika
Spor

Manuel Fernandes, Galatasaray'dan Servet İstedi

Adı Galatasaray ile anılan Beşiktaşlı eski futbolcu Fernandes'in sarı kırmızılı ekipten yıllık 4 milyon euro istediği belirtildi.

19.04.2019 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu kaydedilen Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes için Rusya'dan flaş bir iddia gündeme geldi.

Rus basını, Lokomotiv Moskova'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayacağını açıkladığı Portekizli oyuncunun, senelik 4 milyon euro garanti ücret istediğini aktardı.

Rus ekibinin, tecrübeli oyuncunun maaş talebi sonrasında yolları ayırma kararı aldığı ve Fernandes'in de kulüp aramaya başladığı ifade edildi.

Manuel Fernandes, Galatasaray'dan Servet İstedi

"KARİYERİNİ TÜRKİYE'DE SÜRDÜREBİLİR"

Sporx'te yer alan habere göre; Lokomotiv Moskova Genel Menajeri Vasily Kiknadze, yaptığı açıklamada Fernandes ile yollarını ayırdıklarını ve oyuncunun Türkiye yolunda olduğunu kaydetti.

Vasily Kiknadze, yaptığı açıklamada "Fernandes'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kış transfer döneminde açık bir şekilde takımdan ayrılmak istediğini söylemişti. Fernandes için bize gelen resmi bir teklif yok ama gazetelere göre kariyerini Türkiye'de sürdürecek. Ancak bunun için biz bir şey diyemeyiz. Eğer Fernandes kendini hazır hissediyorsa başka bir yerde rahatlıkla oynayabilir." diye konuştu.

MUSTAFA CENGİZ AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada "Lokomotiv Moskova, Manuel Fernandes'i bize teklif etti. Futbolculuğunu beğenirim ama 'Siz niye bırakıyorsunuz?' dedik, cevaplamadılar. Mali şartları o zaman uygun gelmedi. Mali şartları uygun olan her şeyi değerlendiririz. Fatih Hoca ile o zaman bu transferi konuşmadık" sözlerini kullanmıştı.

33 yaşındaki Manuel Fernandes, bu sezon Lokomotiv Moskova'da 25 maçta 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Manuel Fernandes, Galatasaray\'dan Servet İstedi

Son Dakika Spor Manuel Fernandes, Galatasaray'dan Servet İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Yok: Bundan iki üç yıl öncesini zannediyor sanırım 1.5 fazla verilmez 8 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: 400bin euro eder 10 kat fazla istemiş 4 0 Yanıtla
  • Fatih yeliz: Gerek yok,Galatasaray da daha iyi oyuncular var,üstelik yaşı da çok.. 1 0 Yanıtla
  • bir dost: bizde mal çok verirler bu kadar parayı buna ondan sonra klüpler borç batağında beter olun 0 0 Yanıtla
  • İzmitli: Hydee..verin yahu..SERVET ZATEN YASLANDİ.FERNANDES SERVETİ BOS ZMANLARDA İNDİRİR KALDİRİR..SERVET CETİN DEN Bİ SEY OLMAZ..DEGERLENDİRİN.. 0 0 Yanıtla
  • maalesef: yaşı başı geçik adam, yıllık 2 milyondan fazla etmez 0 0 Yanıtla
  • devrekli67: ya bunları gördük bjk jimnastiğe geldiklerinde gece kulüplerinden çıkmıyorlardı. rusyada ne iş yapıyor acep kadroya giremiyor aynııı değişen yokkk 0 0 Yanıtla

Advertisement