Marmaris'te Üç Yavru Köpeğe İşkence Yapan Asker, Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Üç Yavru Köpeğe İşkence Yapan Asker, Gözaltına Alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda üç yavru köpeğin kulağını keserek ölüme terk eden asker, gözaltına alındı.

05.09.2017 19:32  Güncelleme: 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç yavru köpeğin kulağını keserek işkence eden öne sürülen asker, gözaltına alındı. Hayvan hakları temsilcilerine teslim edilen üç yavru köpek veterinerde tedavi altına alındı.

KÖPEKLERİN KULAĞINI KESEREK FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Olay, dün Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda meydana geldi. Anti sosyal kişilik bozukluğu olduğu öne sürülen C.A. adlı bir er, üs içinde bulunan bir anne ve altı köpek yavrusunun kulaklarını keserek cep telefonuyla fotoğraflarını çekti.

 <a class='keyword-sd' href='/marmaris/' title='Marmaris'>Marmaris</a>'te Üç Yavru Köpeğe İşkence Yapan Asker, Gözaltına Alındı

ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLARLA HAVA ATTI

Çektiği fotoğrafları arkadaşlarına göstermesi üzerine başka bir er durumu komutanlarına bildirdi. İhbar üzerine bir binbaşı, bir astsubay ve askerler üs içinde kulağı kesilen köpekleri aramaya başladı. Yapılan aramalarda, kulağı kesilmiş ve kanlar içinde otların arasında yatmış üç yavru köpek bulundu.

Marmaris'te Üç Yavru Köpeğe İşkence Yapan Asker, Gözaltına Alındı

KÖPEKLER TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bunun üzerine üç yavru köpek, Marmaris Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı Tülay Yıldız'a teslim edildi. Yıldız, yaralı köpekleri Armutalan Mahallesi'ndeki bulunan bir veterinere götürdü. Çoban kırması (melezi) olduğu tespit edilen 4 aylık yavru köpek burada tedaviye alındı. Yavru köpeklerin yapılacak tedavi sonrası Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edileceği öğrenildi.

Marmaris'te Üç Yavru Köpeğe İşkence Yapan Asker, Gözaltına Alındı

İŞKENCECİ ASKER GÖZALTINA ALINDI

Bu arada köpeklere işkence eden Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'ndaki C.A. adlı askerin gözaltına alındığı, soruşturmanın devam etti.

Marmaris\'te Üç Yavru Köpeğe İşkence Yapan Asker, Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Üç Yavru Köpeğe İşkence Yapan Asker, Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement