Mircea Lucescu, Milli Takımı Bırakmıyor! - Son Dakika
Spor

Mircea Lucescu, Milli Takımı Bırakmıyor!

A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, işinin başında olduğunu öğrencilerine şu mesajla ifade etti: Mart'ta görüşürüz.

22.11.2018 08:15  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna karşısında golsüz berabere kalan A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Gidecek-kalacak" tartışmalarına kendi ağzıyla cevap verirken, özellikle bu mesajı öğrencilerine iletti.

Antalya'da önceki akşam oynanan müsabaka sonrasında gençlerden oluşan takımı karşısına alan Lucescu önce karşılaşmayı değerlendirdi. Ukrayna için maçtan önce, "Oynamayı iyi bilen bir ekip... Bunu asla göz ardı etmeyin. Girdiğiniz pozisyonları mutlaka gole çevirin" dediğini hatırlatan Rumen çalıştırıcı, "Rusya ve İsveç maçlarında topla oynama yüzdesi, 60'a 40 bizden yanaydı. Her iki takım da yüzde 40 oynadılar ama gördük ki Ukrayna'da her şey tersi oldu. Yüzde 60 onlar, yüzde 40 biz topla oynadık. Yani diğer oynadığımız takımlar gibi oynamıyorlar" ifadesini kullandı.

"MART'TA GÖRÜŞÜRÜZ"

Daha sonra, "Mart'ta görüşürüz" diyerek sözlerine devam eden Lucescu, "Sizlerden isteğim, takımlarınızda ilk 11'de oynamak için elinizden geleni yapın, çok çalışın. Eleştirilere kulaklarınızı tıkayın. Biz iyi yoldayız. Tek eksiğimiz tecrübe... Bunu da oynayarak kazanacağız" yorumunu yaptı.

6 aydır bu genç ekiple yola çıktıklarını dile getiren Lucescu kamuoyuna da mesaj vererek, "Bu gençlerin desteğe ve zamana ihtiyacı var. Biraz zaman tanıyın, öyle yerden yere vurmayın. Mert Müldür daha 19 yaşında... Gerisini siz düşünün. Yılda 10 maç yapma hakkımız var. Kulüp takımı değiliz. Bunun için bu ekibe, genç jenerasyona herkesin destek vermesi gerekir. Onlara bunu sağlarsanız daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Kişisel olarak ben bu takıma çok güveniyorum" dedi.

Mircea Lucescu, Milli Takımı Bırakmıyor!
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Mircea Lucescu, Milli Takımı Bırakmıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Volkan0606: Bu nasıl iş la; Takım Milli Teknik Direktör Yabancı. Bu en başta Türk teknik adamlara hakaret bence. Hazır yerli üretimde destek kampanyası varken bence Lucescu2yu Yerli bir teknik adamla değiştirelim. Mesela Yılmaz Hoca 7 2 Yanıtla
  • Yaşar Yaşamaz: Niye gitsin ki kardesim bulmuş hamuduyla parayi birakirmi devletin mali deniz yemeyen keriz hesabı nasilsa garibanin sirtindan vergiler geliyor. Turkiye emekli olmus futbolcu yada avntaci yabanci hoca cenneti zaten.. Asil gitmesi gereken futboldan anlamayan daha kendi babasinin sirketini bile yonetemeyip futbol yonetmeye calisan iki tane koyun versen gudemeyecek zihniyetin elomde oldugu surece cok nal toplar bu ulke.. furbol zerre umrumda degil de memleketin paralari boyle car cur oluyor o zoruma gidiyor.. 4 1 Yanıtla
  • VATANDAŞ: ZATEN BIRAKMAZ BU MORUK KOVUN GİTSİN 1 3 Yanıtla
  • Sinan demir : Kim gelirse se gelsin daha kotusu olurmuydu!!!! 1 3 Yanıtla
  • GEL BURAYA MUHARREM: ÇIKMIŞSIN YENMİŞ ÇIKMIŞSIN YENMİŞ YENMİŞDE YENMİŞ AYIP YAU 1 2 Yanıtla
  • ÜMİT: defol git 0 2 Yanıtla
  • Fatih: Zuhahaha bulmus cifligi ben olsam ben de gitmem 1 0 Yanıtla
  • Umit: Neden biraksin arkadas cok buyuk para aliyor kovacaksin federasyon istifa etmeli bu federasyonla gitmezzzzz 0 0 Yanıtla

Advertisement