Maski, Tiyenli'de Dere Temizlik Çalışmasını Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Maski, Tiyenli'de Dere Temizlik Çalışmasını Tamamladı

Maski, Tiyenli\'de Dere Temizlik Çalışmasını Tamamladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesi'ndeki dere de başlattığı bir buçuk kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

10.01.2018 12:21

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde başlattığı dere temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesi'nde bulunan derede yağışlı havalarda olası su taşkınları yaşanmaması için başlattığı bir buçuk kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma sayesinde yağışlı havalarda olası taşkınların yaşanması engellenerek görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.

"DEREMİZ MASKİ SAYESİNDE ÇOK GÜZEL OLDU"

Tiyenli Mahalle Muhtarı Reşat Doğan, "Şiddetli yağışlarla yukarılardan çok fazla su geliyordu. Ve bu sular bitki atıkları ve çöpleri getiriyordu. Tıkanıklığa sebep olduğu için taşkınlar yaşanıyordu. MASKİ ekiplerine bildirdiğimizde hemen gelip müdahale ettiler. Deremizdeki temizlik çalışması tamamlandı. Deremiz çok güzel ve temiz oldu. Mahallemiz tekrar eski güzelliğine kavuştu. Çok memnunuz. MASKİ ve Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla her şey daha güzel oluyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maski, Tiyenli'de Dere Temizlik Çalışmasını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement