Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Serdar Aziz Gündemimizde Yok - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Serdar Aziz Gündemimizde Yok

Son olarak Sivasspor'dan Robinho'yu kadrosuna katan Medipol Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, "Serdar Aziz gündemimizde yok." dedi.

28.12.2018 19:39  Güncelleme: 01:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Ligde ilk yarıyı lider tamamlayan Medipol Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, Serdar Aziz ve Adebayor ile ilgili TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

"ADEBAYOR'UN AYRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Adebayor ile ilgili konuşan Gümüşdağ, "Adebayor, bizim için çok önemli bir futbolcu. Bizimle 1.5 yıl daha kontratı var. Zaman zaman hakkında haberler çıkıyor ama ayrılması söz konusu değil." dedi.

"SERDAR AZİZ GÜNDEMİMİZDE YOK"

Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın biletini kestiği Serdar Aziz ile ilgili de konuştu. Gümüşdağ, "Serdar Aziz gündemimizde yok." diyerek sözlerini noktaladı.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Serdar Aziz Gündemimizde Yok

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Serdar Aziz Gündemimizde Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • y y : helal olsun fatih terime bizde defansta 4 senedir 5 tane bela var göndermiyorlar işte başarı bundan dolayı geliyor yazıklar olsun 110 yıllık devi bu duruma düşürenlere ne hikmetse kimsedende çıt çıkmıyor demek herkes halinden memnun 4 0 Yanıtla
  • vorey: akıllı transfer yapmış başakşehir. ayağına gelen topu doğru kullanan oyuncuları alıyor. başakşehire tek eksi yanı kişisel oynamayı seviyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement