Olaylı Derbi Sonrası Mehmet Topal'dan İlk Açıklama: Komplo Olduğunu Düşünüyoruz - Son Dakika
Spor

Olaylı Derbi Sonrası Mehmet Topal'dan İlk Açıklama: Komplo Olduğunu Düşünüyoruz

Olaylı derbi sonrası açıklama yapan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, "Gerçek Fenerbahçe taraftarı asla böyle bir şey yapmaz. Burada bir komplo olduğunu düşünüyoruz" dedi.

22.04.2018 00:35  Güncelleme: 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile yaptıkları ve meydana gelen olaylar nedeniyle tatil edilen rövanş maçında yaşananların bir komplonun ürünü olduğuna inandıklarını söyledi.

"GERÇEK FENERBAHÇE TARAFTARI BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ"

Sarı-lacivertli futbolcu, FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Oyuncular arasında kötü bir şey yoktu ama anlamsız bir şekilde kimsenin istemediği olaylar yaşandı. Yaşanan olaylar bizleri çok üzdü. Bu olayı çıkartanların gerçek Fenerbahçe taraftarı olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü gerçek Fenerbahçe taraftarı asla böyle bir şey yapmaz. Burada bir komplo olduğunu düşünüyoruz." dedi.

"BU KONULARDA EN ÇOK CANI YANAN FENERBAHÇE'DİR"

Saha içinde olanların yine saha içinde kalması gerektiğine inandığını dile getiren Mehmet Topal, "İlk maçta benim de kafama bir taş geldi. Kafam yarıldı ama biz her zaman saha içinde kalmaya gayret gösterdik. Bu konularda en çok canı yanan Fenerbahçe'dir. Bu tür şeylere çok maruz kaldık. Sahaya atılan yabancı maddeleri her zaman gizli bir şekilde hakem hocalarımıza verip, üstünü kapatıp, bazı şeylerin önüne geçmeye çalıştık. Profesyonelce işimizi yapmaya çalıştık. Bu oyunu yapanlar inşallah en kısa zamanda yakalanır ve bu durum çözülür." diye konuştu.

"ADALETLİ OLUNMASINI BEKLİYORUZ"

Sarı-lacivertli oyuncu, takım olarak verdikleri büyük emekler olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Adaletli olunmasını bekliyoruz. Sonucun hükmen 3-0 olacağı söyleniyor. Ben kesinlikle böyle olacağını düşünmüyorum. Bu şekilde karar verilmesine neden olacak çok kötü şeyler yaşanmadı. Yabancı maddeler atılması istemediğimiz şeyler ancak bizler de bu olaylara çok maruz kaldık. Eğer bu tip bir durum olacaksa, Türkiye'de hiçbir maç oynanmaz. Her maç ertelenir. Herkesi sağduyulu ve vicdanlı olmaya davet ediyoruz. İnşallah en doğru kararı verirler. Herkesi vicdanlı karar vermeye davet ediyoruz."

Olaylı Derbi Sonrası Mehmet Topal\'dan İlk Açıklama: Komplo Olduğunu Düşünüyoruz
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Olaylı Derbi Sonrası Mehmet Topal'dan İlk Açıklama: Komplo Olduğunu Düşünüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Erdem: Rambo kardes suan tek aci sende sensen başka varmi bak bakalim 3 4 Yanıtla
    Rambo Dortmunt: komplo moplo yok yalan dolan kendileri attı 2 9 Rambo Dortmunt: fakem çıldırıyor görüyorsunuz 1 2
  • DAVRAZ: YA MEHMET BIR GALATASARAY MACINDAN SONRA BUNDAN UC BES YIL ONCE STADI YAKAN DA MI SIZINKILER DEGILDI POLIS ARABALARINI YAKAN DA MI SIZINKILER DEGILDI POLISLE CATISMAYA GIREN DE MI SIZINKILER DEGILDI YAAA BANA SOYLE SARI LACIVERT FORMA GIYEN GSLI BJKLI YOK TSLI LER MIYDI GEEEEC BU ISLERI ISINI TAKIP ET HILECI TAKIMIN HILECI FUTBOLCULARI SIZI 2 2 Yanıtla
  • Adalet istiyoruz: Mehmet topal çok doğru bunun üzerine söylenecek söz olduğunu düşünmüyorum 2 1 Yanıtla
  • Tahir: Bunu da FETO yapmıştır kıvırınnn 1 2 Yanıtla
  • Kamo: He canım hee hehe komplo olur zaten başka bir şey olmaz zaten 1 1 Yanıtla
  • Cem can : Bırakın bu işleri 1 1 Yanıtla
  • SPARTAKUS: ULE MEHMET BUNDAN UC BES YIL ONCESI BIR GS MACINDAN SONRA POLIS ARACCLARINI YAKAN POLISLE CATISMAYA GIREN STADI YAKAN YOKSA TS BJK GS TARAFTARI MIYDI? GECECEKSIN BU ISLERI MEMEDIM 1 1 Yanıtla
  • Yeliz kurt: Şikeci Fenerbahçe kaybettiğimiz anlayınca yalandan şikeye başvurursunuz kavga çıkartırsınız olay çıkartırsınız Tıp kazanabilmek için sonra da biz yapmadık diye Kenara çekilir siniz her oynadığınız maçta kavga edersiniz bir kere şerefinizle oynadığınız gördük mü bir kere namusunuza kazandığımızı gördün mü yazıklar olsun Türkiye'nin utanç verici takımı Fenerbahçe'nin başka bir takım Var mı utandığımız başka bir takım rezil bir takım 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement