Mehteranlı Kermes Açılışına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Mehteranlı Kermes Açılışına Yoğun İlgi

Mehteranlı Kermes Açılışına Yoğun İlgi

Aktif Yaşam ve Yaşatma Derneği'nce ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.bugün yapılan kermes açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Müftüsü Mahmut Emin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Sağlık Grup...

26.04.2012 18:45

Aktif Yaşam ve Yaşatma Derneği'nce ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

BELEDİYE NİKAH SALONU'NDA AÇILDI

Çerkezköy Belediye Nikah Salonu'nda

bugün yapılan kermes açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Müftüsü Mahmut Emin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Sağlık Grup Başkanı Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Genel Koordinatörü Efrahim Özcan, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, ÇEGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, FEM Dershanesi Çerkezköy Şube Müdürü Ahmet Avcı, meclis üyeleri, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

MEHTERAN TAKIMI GÖSTESİ SUNDU

Açılış öncesinde Belediye Meydanı'nda Tekirdağ Mehter Takımı bir gösteri sundu. Gösterinin ardından kermes açılışına geçildi. İlçe Müftüsü Mahmut Emin'in yaptırdığı duanın ardından açılış kurdelesini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kesti. Kermesin hayırlı olmasını dileyen Ali Ertem, herkesin de kermese destek vermesini istedi.

10 BİN TL'YE AÇIK ARTIRMA

Açılış sonrasında davetliler yüzlerce el emeği işlemeler ile birbirinden leziz yiyeceklerin yer aldığı kermesi gezdi. Bu arada kermeste içerisinde Kur'an-ı Kerim, Kabe kokusu, gül kokusu ile Hz.Allah ve Muhammed (s.a.v) isimlerin yer aldığı Peygamber efendimiz için hazırlanan hediye bohçası açık artırmaya sunuldu. 5 bin TL'den başlatılan açık artırmaya sunulan hediye bohçasını 10 bin TL'de iş adamı Sefer Kılıç satın aldı. Kermes açılışı sonrasında davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

(...)

26.04.2012 18: 18: 49

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehteranlı Kermes Açılışına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement