Memur-Sen'den İftar - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen'den İftar

Memur-Sen Hakkari Şubesi, 10. Yıl Buluşması ekinlikleri kapsamında iftar verdi.

05.06.2018 23:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Hakkari Şubesi, 10. Yıl Buluşması ekinlikleri kapsamında iftar verdi.

Memur-Sen'in 10. yıl kutlamaları kapsamında kenteki bir otelde düzenlenen iftar, Memur-Sen'e bağlı sendikaların temsilci ve üyeleri ile protokolü bir araya getirdi.

Konfederasyonun İl Temsilcisi Feysel Çiftçi, 1 milyonu aşkın üye sayısıyla Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bugün 1 milyonluk çatının altında, Türk, Kürt, Çerkez, Laz hepsi kardeşçe omuz omuza birlikte yaşama ve mücadeleden etme gayretindeyiz. Genelde durum böyleyken özelde Hakkari'de 11 iş kolunun tamamında yetkiyi almış bulunmaktayız."

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul ise Türkiye'nin 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat, 15 Temmuzları aşarak bugünlere geldiklerini söyledi.

Memur-Sen olarak çalışma hayatına ilişkin sorunları da her fırsatta gündeme taşıdıklarını belirten Tonbul, şöyle konuştu:

"Toplu sözleşme düzeyindeki sorunların giderilmesini, memura siyaset ve grev hakkını tanınmasını istiyoruz. Mülakat sisteminin kaldırılması, sözleşmelilerin kadroya alınması gibi onlarca konunun takipçisiyiz. Kamu görevlilerinin ek göstergelerinin arttırılmasına ilişkin vaadi önemsiyoruz. Biz 1 milyon üyemizle herhangi bir partinin değil, hakkın, adaletin, ümmetin, milletin yanında durduk her zaman. Biz siyasetin değil hakikatin ve ikbalin değil, istikbalin peşindeyiz."

İftara, AK Parti MKYK Üyesi Taner Avşar, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ile kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Memur-Sen'den İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement