"Menderes İtibarını Kaybetmemiştir" - Son Dakika
Politika

"Menderes İtibarını Kaybetmemiştir"

"Menderes İtibarını Kaybetmemiştir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu: Menderes'in iade-i itibarı diye bir şey yoktur

23.12.2012 10:26  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Milletin vicdanında rahmetli Adnan Menderes'in iade-i itibarı diye bir şey yoktur. Millet, Menderes'in itibarını hiçbir zaman kaybetmemiştir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ak Parti İstanbul İlçe Teşkilatı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kendisi için düzenlenen "Baba Ocağına Hoş Geldin" yemeğine katıldı. Soylu burada basın mensuplarının eski Başbakan Adnan Menderes'in avukatı Burhan Apaydın'ın Meclis Başkanlığı'na başvurarak müvekkiline "iade-i itibar" istemesine ilişkin sorularını yanıtladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Elbette ki rahmetli Adnan Menderes'in ve arkadaşlarının başına gelen, demokrasi ve milli iradeye bir darbedir. Bunun tamir edilmesi, Türkiye demokrasisinin ve Türkiye geleceğinin en önemli ödevlerinden bir tanesidir. Bu konuda hem 3 Kasım 2002'den itibaren hem de 12 Eylül 2014 referandumunda istikamet belli ve nettir. Bunu AK Parti çok güzel belli ederek ortaya koymaktadır. Milletin vicdanında rahmetli Adnan Menderes'in iade-i itibarı diye bir şey yoktur. Millet, Menderes'in itibarını hiçbir zaman kaybetmemiştir" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'Menderes İtibarını Kaybetmemiştir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement