Yeni Mercedes-Benz B Serisi Türkiye'de: İşte fiyatlar! - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Mercedes-Benz B Serisi Türkiye'de: İşte fiyatlar!

Yeni Mercedes-Benz B Serisi Türkiye\'de: İşte fiyatlar!

Mercedes-Benz B Serisi Türkiye'de. İşte yeni B Serisi'nin donanım paketleri, motor seçenekleri ve fiyat listesi hakkında detaylar...

27.03.2023 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mercedes-Benz ailesinin kompakt MPV sınıfının temsilcisi olan yeni B Serisi Türkiye'de satışa sunuldu. Ekim 2022'de makyaj operasyonu geçiren B serisi yeni versiyonu ile MPV sınıfına lüks tanımını getirmeyi hedefliyor. Peki yeni B serisinin donanım paketleri ve fiyatları nasıl? İşte yeni Mercedes-Benz B Serisi ile ilgili detaylar…

Yeni Mercedes-Benz B serisi bayiilerde!

Almanların önde gelen markası Mercedes-Benz yeni kompakt MPV modelini Türkiye'de bugün satışa sundu. Önceki modellerine göre kendinden daha emin bir duruş sergileyen B Serisi yeniden tasarlanan ön LED farlara ve ızgaraya sahip. Ayrıca bu sayede ön tarafta MPV sınıfındaki "aile aracı" kavramını sportif Mercedes-Benz ruhuyla birleştirdiğini söyleyebiliriz.

Yeni Mercedes-Benz B Serisi Türkiye'de: İşte fiyatlar!

Arka tarafa geldiğimizdeyse önceki modellerindeki opsiyonel LED stop lambalarının artık standart olduğunu görüyoruz. Ayrıca arka taraftaki aero yarım spoiler sayesinde otomobilin aerodinamiğinde de artışlar olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni Mercedes A serisi Türkiye'de! İşte fiyatı – ShiftDelete.Net

MPV olmasının getirdiği ferah iç ortamsa aile otomobili almak isteyen müşterilerini belki de en çok cezbedeceği kısım. 455 litre bagaj hacmine sahip yeni B Serisi iç ortamda yapılan yeniliklerle lüks puanını arttırdı. Yeni eklenen ambiyans aydınlatmaları, gösterge paneli ve multimedya sistemi ile daha şık bir B Serisi görüyoruz.

Geri görüş kamerası, bilgi-eğlence ekranları, USB paketi ve napa deri direksiyon gibi donanımlarsa standart olarak gelmekte. Böylece aracın en baz paketi bile oldukça zengin bir donanım listesine sahip oluyor.

Yeni Mercedes-Benz B Serisi Türkiye'de: İşte fiyatlar!

Tek bir motor seçeneği ile gelen B Serisi bu motoru B 200 ismi ile taşıyor. 1.33 litre hacme sahip ünite 163 Hp güç ve 270 Nm tork üretiyor. 0'dan 100'e 8,4 saniyede çıkan B 200, azami olarak 223 km/h hıza ulaşabiliyor.

Mercedes-Benz B serisi fiyat listesi

Şu an sadece Progressive paketi ile satışa sunulan B Serisi 1.33 litre hacme sahip motoru ve 7G-DCT otomatik şanzımanı ile satılıyor. Aracın fiyat listesiyse şu şekilde:

Liste Fiyatı Vergiler Hariç: 708 bin 616 TL

ÖTV Oranı: %80

Tescil Masrafları: 4 bin 400 TL

Tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı: 1 milyon 509 bin 500 TL

Yeni Mercedes-Benz B Serisi Türkiye'de: İşte fiyatlar!

Peki siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Yeni Mercedes-Benz B Serisi Türkiye'de: İşte fiyatlar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement