Arsenal'de kalacağını duyuran Mesut Özil eşitlik mesajı da verdi: Müslümanların da hayatı değerlidir - Son Dakika
Spor

Arsenal'de kalacağını duyuran Mesut Özil eşitlik mesajı da verdi: Müslümanların da hayatı değerlidir

Süper Lig ekipleri Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir ile de sık sık anılan Mesut Özil, yaptığı açıklamada Arsenal'de kalacağını açıkladı ve sözleşmesinin 4 yıllık olduğunu vurguladı. Röportajda tüm dünya için eşitlik mesajı da veren Alman milli futbolcu, "Sözleşmemin son gününe kadar buradayım" dedi.

13.08.2020 11:14  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal'de Mesut Özil konusu gündemden düşmek bilmiyor. Süper Lig takımları Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'yle de sık sık anılan Alman milli futbolcu, tartışmalara son noktayı koydu ve 4 yıllık sözleşmesi bitene kadar Londra'da kalacağını söyledi.

31 yaşındaki yıldız, "Durum çok açık. Anlaşmamızın son gününe kadar buradayım ve bu kulüp için her şeyimi vereceğim. Bu gibi durumlar beni düşürmüyor, aksine daha da güçlendiriyor. Geçtiğimiz sezonlarda takıma geri dönebildiğimi gösterdim ve bunu tekrar göstereceğim. Ne zaman gideceğime ben karar veririm, başkası değil" dedi.

"SÖZLEŞMEM 4 YILLIK"

ABD kaynaklı The Athletic'e konuşan Özil, Londra'yı sevdiğini de dile getirip kontratının süresinin bitmediğini hatırlatarak "2 ya da 3 yıllık sözleşme imzalamadım. Sözleşmem 4 yıllık ve herkes buna saygı göstermeli. Durumlar zordu fakat Arsenal'i seviyorum. Burada çalışmayı seviyorum. Kulüpte yer alan insanları seviyorum. Uzun süredir onlarla çalışıyorum ve Londra'yı da seviyorum. Burası benim evim" ifadelerini kullandı.

"YETERLİ BİLGİ VERİLMEDİ"

Arsenal'de pandemi sürecinde maaş kesintisini kabul etmeyen 3 oyuncudan 1'i olan Özil, futbolculara yeterli bilginin verilmediğini dile getirdi ve duruma açıklık getirdi. Geçtiğimiz sezon 23 maçta 1 gol ve 3 asist kaydeden futbolcunun sözleri şu şekilde:

"Oyuncular olarak hepimiz kulübe katkı sağlamayı istedik. Ancak cevaplanmayan birçok soru için daha fazla bilgiye ihtiyacımız vardı. Bunca belirsizlik varken bile kimsenin geciken maaşlar için sorunu yoktu. Ancak uygun bir müzakere olmadan acele ettirildi. Bu durumun içerisindeki biri olarak, her şeyi bilmeye ve paranın nereye gittiğini bilmeye hakkınız var. Ancak yeterli seviyede detay verilmedi ve hızlı bir seçim yapmamız istendi."

"HER İNSAN EŞİTTİR"

Röportajında sosyal konulara da değinen Özil, ABD'de polis tarafından öldürülen George Floyd üzerinden bir eşitlik mesajı vererek "Her insan eşittir. Müslüman, Hristiyan, Yahudi, siyah, beyaz ya da başka bir şey. Dünya, George Floyd için 'Siyahilerin hayatı önemlidir' dedi ve bu çok doğru. Keşke insanlar, Müslümanlar için de aynı şeyi yapsalardı. Müslümanların da hayatı değerlidir" açıklamasında bulundu.

Arsenal\'de kalacağını duyuran Mesut Özil eşitlik mesajı da verdi: Müslümanların da hayatı değerlidir

Son Dakika Spor Arsenal'de kalacağını duyuran Mesut Özil eşitlik mesajı da verdi: Müslümanların da hayatı değerlidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yalan : Ohaaa buda tribune oynamaya basladi ulan sen 250000 euro ya ozel ucak tutup malezyaya bi kadinla bi geceligine yatmak icin para veriyon bide musluman ayagi yapiyon madridten gece hayati icin gonderilmedinmi sahte musluman ronaldo senden bin kere daha iyi filistinli cocuklara milyonlarca euro yardim etti 2 5 Yanıtla
  • Mesut özil: Müslümanın müslümandan başka dostu yoktur keşke iyi bir oyuncuyken almanya yerine Türkiye milli takımı seçseydim : 3 3 Yanıtla
  • selam: selam sana MESUT ÖZİL .Özgüven dersi verdin yine içimizdeki ve dışardaki aşağılık kompleksi acısıyla ezik ezik konuşanlara. Helal olsun 4 0 Yanıtla
  • cristiano ronaldo: boş ver mesut aksam gel benim hanımında haberi yok kaçarız evden alemlere akarız :D 0 3 Yanıtla
  • muhammet: Helal Olsun ALLAH Razı Olsun 2 0 Yanıtla
  • Mert: Adamsın 2 0 Yanıtla

Advertisement