MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Demir'den Teşekkür - Son Dakika
Politika

MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Demir'den Teşekkür

MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Demir\'den Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) Kilis Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Demir, kongre süresince destek veren herkese teşekkür etti.

02.10.2017 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) Kilis Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Demir, kongre süresince destek veren herkese teşekkür etti.

Hafta sonu yapılan Merkez İlçe kongresinde MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı seçilen Mustafa Demir, "Kongremizin gerçekleşmesinde emeği bulunan Gaziantep MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Kilis İl Başkanı Hasan Mısırlıgil ve yönetimi, Kilis Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ve yönetimi,MHP Kilis Kadın Kolları Başkanı Sevgi Karabaş ve yönetimi, Kilis MHP il ve belediye meclis üyeleri ve partililerimize ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca kongrede bizleri yalnız bırakmayan Muhtarlarımıza MHP il ve ilçe başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve temsilcilerine, kongre sürecini başından bu yana halkımızla paylaşmamıza vesile olan basınımızın güzide temsilcilerine ve katılan katılamayan gönlü bizlerle olan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım" dedi. Öğretmen evi konferans salonunda gerçekleştirilen ve tek aday olan kongrede 360 geçerli oy alarak Merkez başkanlığına seçilen Mustafa Demir, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile görev yürüteceklerini söyledi. Demir, "Yaklaşan genel seçimler öncesi partimizin tabanı ile bağların kuvvetlendirilmesi, köy belde ve ilçe teşkilatları ile koordineli bir çalışma ortamının hazırlanması ve üye sayısında artış gibi konulara ağırlık vereceğiz. İlk olarak önümüzdeki günlerde yeni Merkez İlçe yönetimimizin görev dağılımı yapılarak bu çalışmalar hız kazanacaktır" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Demir'den Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement