Miley Cyrus'un Okyanus Kıyısındaki Muhteşem Evi - Son Dakika
Dekorasyon

Miley Cyrus'un Okyanus Kıyısındaki Muhteşem Evi

Miley Cyrus\'un Okyanus Kıyısındaki Muhteşem Evi

Farklı tarzı ve cesur tavırları ile tanınan dünyaca ünlü model, oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus bu günlerde adından nişanlısı ile birlikte Malibu'da 2.5 milyon dolar (9.5 milyon TL) karşılığı satın aldığı yazlık villası ile söz ettiriyor.

08.11.2017 20:20  Güncelleme: 08:58


Farklı tarzı ve cesur tavırları ile tanınan dünyaca ünlü model, oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus bu günlerde adından nişanlısı ile birlikte Malibu'da 2.5 milyon dolar (9.5 milyon TL) karşılığı satın aldığı yazlık villası ile söz ettiriyor. Ünlü yıldızın önümüzdeki yaz evlenme planı içinde oldukları söylenen nişanlısı Liam Hemsworth ile birlikte aldığı Malibu'daki okyanus kıyısı villa yalnızca fiyatı ile değil, modern şıklığı doğal ve mütevazı çizgiler ile birleştiren mimarisi ile de göz kamaştırıyor. İşte çılgın şarkıcı Miley Cyrus'un evi!

Tropikal Manzaraya Gömülü Sadelik




Cyrus'un iki dönümlük arazi üzerinde inşa edilmiş olan mülkü fiyatının uçukluğuna karşılık doğallığı ve sadeliği ön plana çıkarılmış mimarisi ile dikkat çekiyor. 1958'de gerçekleştirilen ilk inşasından beri birçok kez yenilenen iki katlı mütevazı villa, yaklaşık 130 metre kare içerisinde dört yatak odası, üç büyük, bir küçük tuvalet, mutfak ve yüksek tavanlı bir oturma odasına sahip.



Çevresini saran ve farklı türden pek çok tropikal bitki ve ağaca ev sahipliği yapan geniş bahçesinin içerisinde adeta saklanmış görünümüne sahip olan villaya, sipariş üzerine özel cam kapılar eklenmiş. Cam kapılar evin sadeliğine katkıda bulunurken yapıya modern çizgilere sahip yazlık evlere özgü bir mimari görünüm katıyor. Pasifik Okyanus'u kıyısında Paradise Cove plajına yürüyüş mesafesinde olan ve yıl boyu sıcaklık ortalaması 200C civarında olan Malibu'da bulunan villada yerden ısıtma sistemi bulunmakta.

Yemyeşil bir bahçe




Dudak uçuklatan fiyatına rağmen mütevazı bir kasaba evini andıran villaya birbirinden farklı tropikal bitkiler ile donatılmış yemyeşil, geniş bir bahçenin arasında yer alan yürüyüş yolundan ulaşılıyor. Giriş katta odalara ayrılmamış ortak kullanım alanı içerisinde mutfak, oturma odası ve açık hava partilerinin vazgeçilmezi olacak verandaya açılan yemek odası bölümleri bulunuyor. Mutfak, sade bir tasarım ve düz çizgiler ile tasarlanmış doğal ağaç dokulu dolaplar ve mutfağı ada şeklinde bir bar alanı ile yaşama alanından ayıran granit tezgahlar arasında paslanmaz çelik beyaz eşyalara sahip.



Üst katta bulunan yatak odaları ve banyolar arasında en dikkat çekici bölüm ana yatak odası ve odaya ait balkon. Ana yatak odasından dışarı açılan ve villanın kuşkusuz en sakin alanlarından biri olan üst kat balkonu, hemen karşısında bulunan devasa ağaçlar sayesinde sakinlerinde ağaç evde yaşama hissi uyandırmakta.



Evin dışını saran geniş bahçe bir adet çardak ve veranda alanına sahip iken yine evin dışında bulunan garaj yalnızca iki arabalık kapasitesi ile evin mütevazı havasını korumaya devam ediyor. Dış mekanda bulunan ve villaya ait en lüks ayrıntı sayılabilecek jakuzi ise tropikal bitkilerin arasında Japon tarzı bir bahçe ayrıntısı olarak yerini alıyor.





Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Dekorasyon Miley Cyrus'un Okyanus Kıyısındaki Muhteşem Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement