Milletvekili Erdoğan'dan Gaziler Haftası Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Erdoğan'dan Gaziler Haftası Kutlaması

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziler Haftasını kutlayarak, "Milletleri millet yapan bir takım değerler vardır.

18.09.2017 17:52

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziler Haftasını kutlayarak, "Milletleri millet yapan bir takım değerler vardır. Bu değerler o milletin harcı, tutkalı ve olmazsa olmazıdır. İşte bu değerlerden bir tanesi de gaziliktir" dedi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan, yaptığı açıklamada, " Ülkemiz toprakları bulunduğu bölge ve stratejik konumu nedeniyle tarih boyunca daima düşmanların hedefi haline gelmiştir. Tarih boyunca hür ve bağımsız olarak yaşamış olan Yüce Türk Milleti canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını hedef alan her saldırıyı binlerce şehit verme ve gazi olma pahasına korumasını bilmiştir. Dün Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Kore'de, Kıbrıs'ta vatanın müdafaası ve dünya barışı için şehadete ulaşan veya gazi olarak dönen kahraman evlatlarımız, bugün ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak için fırsat arayan dış güçlerin desteklediği kanlı terör örgütüne karşı mücadele yürütmektedir. Bu mücadelede binlerce evladımız şehit olurken, binlercesi de gazilik mertebesine ulaşmaktadır. Herkes bilmelidir ki; her ne şekilde olursa olsun, vatanımızın bütünlüğünü hedef alan güçler, kahraman güvenlik güçlerimiz ve vatansever Türk Milletinin mücadele azmi ve kararlılığı karşısında yok olmaya mahkümdurlar. Dış güçlerin maşası haline gelen hainler Yüce Türk adaleti karşısında er ya da geç ama mutlaka hesap vereceklerdir" dedi.

Erdoğan tüm gazileri şükranla andığını belirterek, Gaziler Günü'nü kutladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Erdoğan'dan Gaziler Haftası Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement