Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Kırşehir'de otobüs kazasında hayatını kaybederek Türkiye'yi yasa boğan 3 yaşındaki Lorin Naira Can, Tunceli'nin Hozat ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

28.12.2018 17:24  Güncelleme: 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de otobüs kazasında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Lorin Naira Can, Tunceli'nin Hozat ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

ÖLÜMÜYLE TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞMUŞTU

Kaza, 2 gün önce Kırşehir- Kırıkkale karayolu Akpınar ilçesi yakınlarında meydana geldi. Tunceli'den İstanbul'a giden Can Dersim Tuncelililer firmasına ait Kazım Arslan yönetimindeki 62 AR 671 plakalı yolcu otobüsü, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkıp, devrildi. Kazada, İsmail Güneş (40), Ramazan Yegül (19) ve Lorin Naira Can (3) yaşamını yitirdi, 35 kişi de yaralandı. Lorin Naira Can'ın ölümü, başta sevdikleri olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

YÜZLERCE KİŞİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Minik Lorin, bugün Tunceli'de düzenlenen törende gözyaşlarıyla toprağa verildi. Lorin için ilk tören Pertek ilçesine bağlı Akdemir köyündeki cemevinde düzenlendi. Cemevindeki törene Lorin'in babası Volkan Can, büyükannesi Didar Emir'in yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Cenaze töreninde Lorin'in yakınları, tabuta sarılarak ağıtlar yaktı. Lorin'in anneannesi Emir'in, "Mavi boncuğum, üşüdün kalk ne olur kalk, hadi kalk bizi bırakıp gidemezsin, kuzum kalk" diyerek yaktığı ağıtlar cenazeye katılan herkesi ağlattı. Alevi dedesinin kıldığı cenaze namazı sonrası Lorin'in cenazesi omuzlara alınarak, Hozat ilçesine bağlı Akpınar köyünde toprağa verildi.

Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Bu arada kazada yaralanan Lorin'in annesinin Kırşehir'deki Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü ve kızını kaybettiği konusunda bilgisinin olmadığı öğrenildi.

Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi
Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi
Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Minik Lorin Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Mustafa Ceviz: Küçük yavrucak mekanın cennet olsun 43 0 Yanıtla
  • bayburtlu: alevimi ? 2 28 Yanıtla
    Ben : Noldu Alevi diye ? Hala bu kafadan bu zihniyetten kurtulamadınızmı alevimi lafa bak ulan ölen küçük çocuk 18 3 Jlt: Bu cahil, okuyanları tahrik etmek için yazmış. Lütfen cevap yazmayın. 15 3 gezgin gezgin: ne onemi var ki insan sonucta. alevi yada degil 12 2 UFO gören masum köylü: He Alevi ne olmuş 12 1
  • Sunni: Yetmedimi artık alevi sunni ayrımı. Hala uslami ogrenmedinizmi. Yaradan dan baskasinin kimin nereye gideceğini bildiğini islam öğretmedimi. Alevilerde Müslümandır kardeşlerim. Allah in varlığına birliğine sirk koşmayan herkez Müslümandır. Gerisi gunahkarliktir. Namaz kılar kılmaz oruç tutar tutmaz. Bunlar insanı dinden çıkarmaz. İslamda böyle birşey yok. Boğazımıza kadar hepimiz faiz yiyoruz, liyakatsizliklere tecavüzlere, sesimiz çıkmıyor. Müslüman olan bunada sessiz kalmaz dilsiz şeytan olmaz. Ama oluyoruz. Sanki hepimiz cenneti garantiledik Alevi Sünni kaldı. Ki islamın hiç bir yerinde mezhep yoktur. Var diyen sirk koşar. Bırakın artık bunları islamı öğrenin ya 20 6 Yanıtla
    Sünni ye atfenADANASPOR lu Emin: 4 büyük mezhep vardır bunu bilmezmisin,bana akıl tutulması yapma ben yemem. 3 2 O 4 buyuk mezhebin varligi: O 4 büyük mezhebin varligi Kuranda mi Hadis temi var. 4 tanesi yani senin deyiminle Safi Hanefi hanbeli maliki. 4 Hak mezhepmis. Siz Haksaniz geri kalan Batıldır. Batıda yalan demektir. Yani Arap cografyasının tek buyık mezhebi olan selefilik hak degil Batılmis. Sadece türkiyede ki mezhepler hakmis. 2 1
  • hamza: Allah kımseye evlat acısı vermesın ........ 26 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement