Moda&sosyete - Son Dakika
Magazin

Moda&sosyete

HAFTANIN GÜZELLİKLERİ Bu haftanın güzellikleri Elif Gönlüm ve Fatoş Sarıgül'den.

12.01.2014 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAFTANIN GÜZELLİKLERİ

Bu haftanın güzellikleri Elif Gönlüm ve Fatoş Sarıgül'den... Gönlüm'ün; Hermes çantaları formundaki Saint Laurent çantasını Fendi ayakkabılarla eşleştirmesini çok beğendim. Sarıgül'ün kürk ve deri karışımı J.Mendel ceketinin güzelliğine ise hayran kaldım.

HAFTANIN PİŞTİLERİ

Aylin Tahincioğlu

Haftanın ilk piştisi Aylin Tahincioğlu'ndan geliyor. Tahincioğlu'nun üzerindeki, geniş metal askılarıyla dikkat çeken Burberry Prorsum elbiseyi, Dannii Minogue da giymişti. Aylin Tahincioğlu'nun manasız kabarıklıktaki saç modelini sevmesem de, uzun boyuyla elbiseyi çok daha iyi taşıdığı ortada. Sallantılı küpesi, böylesi bir yaka için çok fazla ama metal Tom Ford çantasıyla güzel bir uyum yakalamış.

Aylin Tahincioğlu

Aylin Tahincioğlu'nun bir diğer piştisi ise tül ve kadife karışımı bordo renkli nefis güzellikteki Zac Posen elbise. Model Cyristal Renn, elbiseyi en minimum şekilde sıfır aksesuvar ile taşımış. Duruşu ve havasıyla mükemmel görünüyor. Ama bu sefer favorim, net Aylin Tahincioğlu. Bir kere bordo sarışınlarda daha bir güzel duruyor. Saç modeli, makyajı, sallantılı küpesi ve taşlı clutch'ı ile özenli ve sonuçta başarılı bir şıklık sunmuş.

Sanem Tezman

Bir pişti de Sanem Tezman'dan geliyor. Tezman'ın üstünde Roland Mouret peplum bir elbise var. Mücevherleri, saç modeli ve makyajı yerinde. Edie Parker clutch'ı ile kıyafetine güzel bir renk katmış. Emma Watson ise sadece peplum bluzu alıp epey kısa paça ve düşük belli bir pantolonla eşleştirmiş. Saç modeli ve makyajı Tezman'ınkinden daha iyi ama pantolonu yüzünden kıyafetteki yarım kalmış havayı sevmedim.

HAFTANIN TRENDİ

Son olarak beyaz önlük yakalı Valentino elbisesiyle Elif Boyner'in de katılmasıyla ortaya 'Haydi okula' tarzı bir trend çıkıverdi. İlk olarak; Suzan Sabancı Dinçer, ardından da Yasemin Masis'in aynı Valentino elbiseyi giydiğini görüyorsunuz. Hemen sonrasında Ceylan Çapa'nın benzer tarzda ama Raisa & Vanessa imzalı kıyafetini görüyoruz. Geniş kol manşetleri ve kolye detayıyla, gittiği okul daha bir gotik olsa gerek. İçlerinde kıyafeti en iyi taşıyan Yasemin Masis. Ama kıyafetin havasıyla en iyi örtüşenler ise Elif Boyner ve Ceylan Çapa derim.

HAFTANIN ÇANTASI

Louis Vuitton'un en büyük rakibi yine kendisi. Son dönemde hem Capucine, hem de W modelleriyle piyasada ciddi bir hakimiyet kurdu. Ama gördüğüm kadarıyla Capucine daha bir sevildi çünkü neredeyse kolunda görmediğim kalmadı. W model çantalar ise aylardır aynı üç isim arasında dönüp dolaşıyor: Işıl Reçber, Siren Ertan Çarmıklı ve Derin Mermerci. Aslında az ve öz şekilde görülmesi daha iyi. En azından Kızılay dağıtmış gibi görünmüyor!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement