Motosiklet ve Bisiklet Meraklıları İzmir Fuarı'nda Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Motosiklet ve Bisiklet Meraklıları İzmir Fuarı'nda Buluşacak

Motosiklet ve Bisiklet Meraklıları İzmir Fuarı\'nda Buluşacak

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl da motosiklet ve bisiklet tutkunlarına ev sahipliği yapacak.

27.07.2013 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZFAŞ tarafından 29 Ağustos – 8 Eylül 2013 tarihleri arasında Kültürpark'ta düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı 82'inci kez kapılarını açıyor.

Geçtiğimiz yıl gördüğü büyük ilgi nedeniyle motosiklet, bisiklet ve aksesuarlarının sergilendiği özel bölümü bu yıl da oluşturuldu. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 No'lu Hol'de organize edilen özel bölüm, motosiklet-bisiklet meraklılarını İzmir Fuarı'nda buluşturacak.

11 gün süreyle açık kalacak fuarın motosiklet-bisiklet özel bölümüne sektörün seçkin firmaları katılıyor. Yaklaşık 50 firmanın katıldığı özel bölümde, motosiklet ve bisiklet modellerinin en yeni modelleri sergilenecek, 2014 model ürünler ilk kez görücüye çıkacak.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs"82'cisini düzenleyeceğimiz İzmir Enternasyonal Fuarı'na yönelik hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor.Geçtiğimiz yıl İzmir Enternasyonal Fuarı gençlik araştırmasına yönelik yapılan anketlerin sonucunda gençlerin fuarda en çok görmek istedikleri sektörlerden biri motosiklet ve bisiklet özel bölümüydü. Bu nedenle geçen yıl ilk kez motosiklet, bisiklet ve aksesuarlarına yönelik özel bir hol oluşturmuştuk" dedi.

Geçtiğimiz yıl katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılananan motosiklet – bisiklet özel bölümünün özellikle genç ziyaretçiler tarafından da büyük ilgi gördüğünü söyleyen Örs "Genç ziyaretçilerin bu yıl da motosiklet, bisiklet özel bölümüne büyük ilgi göstereceğini umut ediyoruz. Fuarın açılmasına yaklaşık iki ay olmasına rağmen, motosiklet, bisiklet özel bölümünde aylar öncesinden yer kalmamasından büyük memnuniyet duyuyor ve katılımcılarımıza destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Motosiklet ve Bisiklet Meraklıları İzmir Fuarı'nda Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement