Motosikleti Bırakıp İçerisindeki Eldivenleri Böyle Çaldı - Son Dakika
3. Sayfa

Motosikleti Bırakıp İçerisindeki Eldivenleri Böyle Çaldı

Motosikleti bırakıp içerisindeki eldivenleri böyle çaldı Manavgat'ta motosikletin oturağının altında bulunan bölmeden hırsızlık yapan şahıs güvenlik kamerasına takıldı.

04.01.2018 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosikleti bırakıp içerisindeki eldivenleri böyle çaldı

Manavgat'ta motosikletin oturağının altında bulunan bölmeden hırsızlık yapan şahıs güvenlik kamerasına takıldı.

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosikletin oturağının altındaki bölmeyi açarak deri eldiven ve anahtarları çalan hırsız apartmanın güvenlik kamerasına yakalandı.

Kamera görüntülerinde minibüs, otomobil ve çok sayıda motosikletin bulunduğu apartmanın önüne gelen siyah montlu şahıs, Ahmet Aydın'a ait motosikletin altına eğilerek aşağıdan eliyle motosikletin oturağını kaldırdıktan sonra eldiven ve anahtarı aldı. Eldiveni eline geçiren şahıs, apartmanın girişindeki merdivenlerde bir süre bekledikten sonra elini kolunu sallayarak uzaklaştı.

Kameradaki şahsın, 15 gün önce Çeltikçi Camiine girerek laptop ve Sadaka kutusunu çalan, daha sonra Sorgun Mahallesi Rüstem Paşa Camiine giren hırsızla aynı kişi olduğu iddia edildi. Sabah işe gitmek için hazırlandığı sırada eldivenini takmak için motosikletinin oturağını kaldıran ve deri eldiveni ile anahtarlarının çalındığını gören Ahmet Aydın, apartmanın güvenlik kamerasından görüntülerle birlikte Cumhuriyet Polis Karakoluna giderek şikayette bulundu.

Motosikleti Bırakıp İçerisindeki Eldivenleri Böyle Çaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Motosikleti Bırakıp İçerisindeki Eldivenleri Böyle Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement