Msb: Bakan Akar'ın Beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Sınır Hattındaki Birliklerde İnceleme ve Denetlemeleri Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Msb: Bakan Akar'ın Beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Sınır Hattındaki Birliklerde İnceleme ve Denetlemeleri Sürüyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekât Merkezindeki çalışmalarının ardından bugün Hakkâri sınır hattına giderek, sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerini sürdürdüğü bildirildi.

27.11.2022 17:29  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Merkezindeki çalışmalarının ardından bugün Hakkari sınır hattına giderek, sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerini sürdürdüğü bildirildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bugün Hakkari sınır hattına giderek burada inceleme ve denetlemelerde bulundu. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Merkezinde gece boyunca gerçekleştirdiği mesaisinin ardından sabah da Hakkari sınır hattına hareket etti.

Beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Hakkari/ Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanına gelen Bakan Akar, buradan 3. Piyade Tümen Komutanlığına geçti.

Bakan Akar'ın beraberindeki TSK komuta kademesi ile sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemeleri sürüyor."

Msb: Bakan Akar\'ın Beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Sınır Hattındaki Birliklerde İnceleme ve Denetlemeleri Sürüyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Msb: Bakan Akar'ın Beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Sınır Hattındaki Birliklerde İnceleme ve Denetlemeleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement