Mskü 19. Bahar Şenlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Mskü 19. Bahar Şenlikleri Başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesince düzenlenen geleneksel bahar şenliklerinin 19'uncusu kortej yürüyüşüyle başladı.

20.05.2013 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesince düzenlenen geleneksel bahar şenliklerinin 19'uncusu kortej yürüyüşüyle başladı.

Akyol mevkisinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren yürüyüşe Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Kozman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, daire müdürleri, öğrenciler, öğretim görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşün ardından şenlik, üniversite yerleşkesindeki kültür merkezi önünde devam etti. Rektör Harmandar, burada yaptığı konuşmada, bu yıl 19'uncusu düzenlenen şenliğin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ile birleştirildiğini söyledi.

Şenliklerin yaklaşan final sınavları öncesinde öğrencilere moral vermeyi amaçladığını dile getiren Harmandar, şöyle konuştu:

"Eğitim öğretim yılı süresince öğrencilerimiz, idari personelimiz, öğretim üyelerimiz çok çalıştı. Üniversitemizde bir yılda bin 500'ün üzerinde etkinlik yapıldı. Özellikle kültür, sanat ve sporda başarıdan başarıya koştuk. Takımlarımız bütün alanlarda bir üst kategoriye yükseldi. Bilim ve proje yarışmalarında Türkiye genelinde büyük başarılar kazandık" dedi.

Bahar şenlikleri ile öğrencileri toplum hayatının içine çekmeyi de hedeflediklerini vurgulayan Harmandar, "Etkinliklerimize sadece üniversite öğrencileri ve çalışanları değil, tüm Muğla halkını davet ediyoruz. Üniversitemizde her akşam yapılacak konserlere vatandaşların katılmalarını istiyorum" dedi.

25 Mayıs'a kadar devam edecek şenliklerde Grup Yasak, Özgün, Ogün Şanlısoy, Murat Dalkılıç, Haluk Levent ,Gülşen, Gökçe ve Grup Gündoğarken konser verecek. - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mskü 19. Bahar Şenlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement