Muğla'dan Şehitler Diyarına Gezisi Başarılı Geçti - Son Dakika
Güncel

Muğla'dan Şehitler Diyarına Gezisi Başarılı Geçti

Muğla\'dan Şehitler Diyarına Gezisi Başarılı Geçti

Muğla'dan Şehitler Diyarına adı altında 80 öğrencinin ve Emniyet Personelinin katılımıyla Çanakkale gezisi düzenlendi.

18.04.2013 16:35  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünce 2012-2013 Eğitim - Öğretim döneminde organize edilen Aile Polisliği Projesi kapsamında 14-16 Nisan tarihleri arasında ''Muğla'dan Şehitler Diyarına'' adı altında 80 öğrencinin ve Emniyet Personelinin katılımı ve Pisagor Turizmin organizasyonuyla Çanakkale gezisi düzenlendi.

14 Nisan Pazar günü saat 06:00'da Muğla'dan Çanakkale'ye hareket eden kafile 16 Nisan Salı günü saat 09:00'da Muğla'ya dönüşleri münasebeti ile İl Emniyet Müdürlüğü bahçesi ve restoranında personel ve ailelerin katılımı ile kokteyl düzenlendi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal'ın da katılımı ile gerçekleşen karşılamada Aile Polisliği Projesi kapsamında yapılan çalışmaların çocuklara olumlu etkileri olduğu ve daha bilinçli bir gelecek yetiştirildiği kaydedildi.

Karşılama ve kokteyl etkinliği sonrası Pisagor Turizm sahipleri Yusuf Acır ve Meral Tuncer Argül'ü makamında ağırlayan Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, başarılı gezi organizasyonu ve öğrencilerin memnuniyetinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muğla'dan Şehitler Diyarına Gezisi Başarılı Geçti - Son Dakika


Advertisement