Murat Ünal Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Murat Ünal Seçim Sonuçları

Murat Ünal Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Adana Sarıçam belediye başkan adayı olan Murat Ünal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 14:55

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Adana Sarıçam belediye başkan adayı olan Murat Ünal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Sarıçam ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Murat Ünal isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Adana Sarıçam adayı Murat Ünal kimdir? Saadet Partisi Adana Sarıçam adayı Murat Ünal yüzde kaç oy aldı?

Murat Ünal Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Adana Sarıçam belediye başkan adayı olarak gösterilen Murat Ünal Sarıçam ilçesinde % 1,05 oranında oy almıştır. Sarıçam ilçesinde % 1,05 oranında oy olan Murat Ünal adlı Saadet Partisi adayı toplamda 984 adet oy sayısına ulaştı.

Murat Ünal Kimdir?

Murat Ünal Seçim Sonuçları

Murat Unal, 1964 yılında Adana ili Sarıçam ilçesinde doğdu. 1992 yılında Türk Telekom'da Erişim Yatırım Bölge Müdürlüğünde göreve başladı. 2008 yılından 2014 yıllarında Türk Telekom Akademide Eğitmen olarak görev yaptı. 2006 yılından 2015 yılına kadar Türk Telekom Bölge Müdürlüğü Baş Temsilciliği ve Türkiye Haber İş Sendikasında Genel Kurul Delegesi olarak görev yaptı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları Yönetiminde görev yaptı. Halen etkin bir şekilde STK 'larda görev almaktadır. 13 Mayıs 2018 yılında Saadet Partisi Sarıçam İlçe Başkanlığına seçildi. Aday olana kadar İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Evli ve dört çocuk babasıdır

Adana Sarıçam ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Murat Ünal Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement