Muratpaşa'da "Mahalle Teşkilatı" Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Muratpaşa'da "Mahalle Teşkilatı" Toplantısı

Muratpaşa\'da "Mahalle Teşkilatı" Toplantısı

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, mahalle teşkilatlarının siyasetin kılcal damarları olduğunu söyledi.

16.12.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, mahalle teşkilatlarının siyasetin kılcal damarları olduğunu söyledi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından, Yenigün ve Yüksekalan Mahalle Yönetimleri Toplantısı düzenlendi. Programa katılan İl Başkanı Sümer, 15 Temmuz darbe girişiminde tanka ve uçaktan atılan bombalara göğsünü geren vatandaşların üstesinden gelemeyeceği bir zorluk olmadığını anlattı.

Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü ve istikrarın bozulması için oyunlar oynandığını belirten Sümer, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da, terör olaylarıyla birliğimizi bozamayanlar, ekonomik olarak ülkemizi yıpratmak istiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan milli paramıza dönüş kampanyasına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi ve dolar bir anda düştü. Şimdi devletimiz dış ülkelerle yapacağı ticarette Türk lirası kullanacak. Biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz. Bir ve beraber olduğumuz sürece üstesinde gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur."

"Mahalle teşkilatları bizim için çok önemli. Sizler, partimizin adeta kılcal damarlarımız gibisiniz. Partimizi vatandaşlarımızla halkımızla buluşturan en önemli teşkilat mahalle teşkilatlarıdır." diyen Sümer, siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu vurguladı.

Her seçimden sonra bir sonraki seçimin hazırlıklarının yapılması ve teşkilatlar olarak her an seçim olacakmış gibi çalışmak gerektiğinin altını çizen Sümer, ilçe ve mahalle teşkilatlarının seçmeni kapı kapı dolaştığını kaydetti.

İl Başkanlığı olarak başlattıkları "Hedef 500 Bin Üye" Projesine de değinen Sümer, bir yıl içerisinde 218 bin olan üye sayısının 330 bine çıktığını söyledi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir de mahallelerin nabzını mahalle teşkilatlarının tuttuğunu, 14 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'nin bir çağı kapatıp, yeni bir çağ açtığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muratpaşa'da 'Mahalle Teşkilatı' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement