MÜSİAD'da Yetkin Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD'da Yetkin Güven Tazeledi

MÜSİAD\'da Yetkin Güven Tazeledi

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi 18.Olağan Genel Kurulu ile mevcut başkan Abdurrahman Yetkin güven tazeledi.

27.01.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Şanlıurfa Şubesi 18. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

Yapılan genel kurul toplantısının sonunda mevcut şube başkanı Abdurrahman Yetkin, yeniden şube başkanlığına seçildi.

Dernek şubesi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı ve aynı zamanda MÜSİAD Üyesi olan Mehmet Kaya ile Şanlıurfa 22.Dönem Milletvekili ve yine MÜSİAD Kurucu Başkanı MÜSİAD Üyesi A. Müfit Yetkin'in yanı sıra MÜSİAD Üyeleri ve Genç MÜSİAD Üyeleri de yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Boz'un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Genel kurulda açılış konuşması yapan Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, MÜSİAD Üyelerine yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederken 2011 yılından beri devam ettiği şube başkanlığına kurulun teveccühü ile bir dönem daha devam edecek olması dolayısıyla minnettar olduğunu belirtti. Başkan Yetkin, "Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen, beraber mesai harcayan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Yetkin, kurula 2011 yılından bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve kurulun hayırlara vesile olmasına diledi. Açılış konuşmasının ardından divan teşekkülü yapıldı. Divan başkanlığına A. Müfit Yetkin, divan üyeliklerine de Mehmet Kaya ve Abdullah Yeşil seçildi. Divan Başkanı A. Müfit Yetkin ise yapmış olduğu değerlendirmede MÜSİAD'ın ülke çapında önemli işlere imza attığını, yapılan faaliyetlerin azımsanmayacak derecede ülke ekonomisinin son 25 yılına damga vurduğunu söyleyerek, gerçekleşecek 18.olağan genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.

TEK LİSTEYLE GİDİLDİ

Tek liste halinde gidilen genel kurulda,2013-2014 faaliyet raporunun okunması ve oylanması,2013-2014 yılı gelir-gider tablosunun okunup oylanması, Denetleme Kurulu Raporu'nu okunup oylanması, yönetim kurulunun ibrası ve 2015-2016 yılı bütçesinin okunup oylanması sonrası yönetim ve denetleme kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste olması dolayısıyla yapılan açık oylamada oybirliği ile Abdurrahman Yetkin, Mustafa Badıllı Ömer Singan, Mehmet Demirkan, Mehmet Çalışkan, Mahmut Çiçek, Mithat Arhan, Mustafa Tokmak, Casım Yıldız, Ahmet Boz ve Metin Kürkçüoğlu yönetim kuruluna seçilirken, denetleme kuruluna ise Abdullah Yeşil, Ali Yetkin ve Nadir Aydın seçildi. Cüneyd Altıparmak, Ferit Çakmaklı, Zeynel Abidin Şebel, A. Kadir Yetkin ve Murat Deveci yönetim kurulu yedek listesi olarak belirlenirken, denetleme kurulu yedek üyeliklerine de Mehmet Yılmaz, M. Sıtkı Aloğlu ve Abdullah Keskin olarak belirlendi.

Gerçekleşen genel kurul sonunda teşekkür konuşması yapan Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, genel kurullarına katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederken, gerçekleşen 18. olağan genel kurulu ülkeye, Şanlıurfa'ya ve MÜSİAD Camiasına hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel MÜSİAD'da Yetkin Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement