Müsiad Zonguldak Şubesi Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Müsiad Zonguldak Şubesi Törenle Açıldı

Müsiad Zonguldak Şubesi Törenle Açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

07.05.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan'ın yanı sıra Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, törene gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, "MÜSİAD Zonguldak Şubesi'nin başta Zonguldak ve bölgemiz adına ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

Daha sonra konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, 5 Mayıs 1990'da kurulmuş MÜSİAD olarak geçtiğimiz pazartesi günü 24. yaşımızı geride bırakmış bulunuyoruz. O günden bu güne aynı heyecanı yurdumuzun ve dünyanın dört bir yanında yaşamaya devam ediyoruz. Bugün de burada uzun bir süredir Karadeniz Ereğli ile temsil edilmekte olan Zonguldak merkezinde de MÜSİAD'ı temsil etmekten dolayı mutluyuz. Bizler yerelde yapılacak çalışmaların oraya yapacağı katkıyı önemsiyoruz. Bundan sonra da bu gayretlerimizi bu çerçeve içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan, açılan meslek örgütü şubelerinin o ile büyük katkıları olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: "Bir meslek örgütü şubesinin açılması o meslek için bir kazanım olabilir fakat daha çok o meslek örgütünün bağlı olduğu il için daha önemli kazanımdır. Meslek örgütleri o ilin sorunlarını en güzel ve en etkili mercilere ulaştırmada son derece aktif rol üstlenmektedir. Geçen sene Rize de bir meslek toplantısı yapmıştık. Rize MÜSİAD'ın çatısı altında enerji sorununu masaya yatırdık. Benim açımdan çok zevkli, heyecanlı bir toplantı olmuştu. MÜSİAD Zonguldak Şubesi de aslında bu tür organizasyonları yapmanın iradesini ortaya koyuyor. Zonguldak'ın ticaret ve ekonomisi açısından önünü açısından ve yeni projelerini geliştirecek bir misyon üstlenecektir. Ümit ediyorum ki MÜSİAD kendi misyonuyla, kurulduğu günden bu yana taşıdığı misyonuyla Zonguldak ticaret ve sanayisine çok büyük katkıları olacaktır. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum çok meşakkatli bir işe soyundunuz ama emin olun ki çok mübarek bir iş. Tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah yar ve yardımcınız olsun."

Daha sonra İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ın dualarıyla birlikte açılış kurdeleleri kesildi. Açılışın ardından Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yeni açılan MÜSİAD şube binasında sohbet ettiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Zonguldak Şubesi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement