Mustafa Şükrü Nazlı: İsrail, Terör ve Şiddet Üreten İşgalci Bir Devlettir - Son Dakika
Politika

Mustafa Şükrü Nazlı: İsrail, Terör ve Şiddet Üreten İşgalci Bir Devlettir

Mustafa Şükrü Nazlı: İsrail, Terör ve Şiddet Üreten İşgalci Bir Devlettir

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, ülke gündemi ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

02.01.2018 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, ülke gündemi ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

2017 yılında yaşanan olaylar ile ilgili açıklamalarda bulunan Şükrü Nazlı, "Geride bırakmış olduğumuz 2017 yılının hemen başında yaşanan Reina saldırısı Türkiye'nin moralini bozarak yıla başlamasına neden olmuştu. Bu saldırıda 39 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Türkiye 2017'de gücünün ve sabrının test edildiği bir dönemi yaşadı. Türkiye büyüdükçe, geliştikçe, artan büyüme gelişme miktarınca, ülkemizin üzerine oynanan oyunlarda büyümeye başladı. Fırat kalkanı operasyonu başarılı bir şekilde mart ayı içerisinde sonlandırıldı. Bu operasyonla etrafımızda örülmeye çalışılan terör çemberi dağıtıldı ve Türkiye bu oyunu bozdu. 1 Ekim tarihinde aynı hedefler doğrultusunda İdlib harekatı başladı. 2017 yılında Türkiye bir yandan ülke içerisinde son derece büyük gelişmelere ev sahipliği yaparken, yurt dışında ve yurt içinde terörle mücadelede çok başarılı olduğu bir dönem geçirmiştir. Terör örgütleri şuanda görüldüğü gibi eylem yapamayacak hale getirilmiştir" dedi.

"Türkiye sayesinde gereken cevap verilmiştir"

Nazlı, "Türkiye artık kendi silahını, tankını üreten bir ülke haline gelmiştir. 16 Nisan tarihinde yapılan referandumun yüzde 51.4 evet olarak kabul edilmesi, Türkiye siyasi tarihinde bir dönüm noktasıdır. Vesayet odaklarının, Türkiye üzerinde karanlık emel besleyenlerin, Türk siyasetiyle oynayıp, Türkiye'yi itibarsızlaştırmak üzerine kurdukları oyunlar bu referandumla bozulmuştur. Türkiye önümüzdeki dönemde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile geleceğe güvenle bakan bir ülke haline gelecektir. En son Kudüs olayı tüm insanlık adına çok önemli bir hadisedir. Tramp'ın 8 Aralık tarihinde İsrail'in başkenti Kudüs'tür açıklaması, şuana kadar alınmış Birleşmiş Milletler kararlarını yok sayması ve bölgedeki İsrail'in işgalciliğini onaylaması büyük bir hatadır. Türkiye hemen İslam İşbirliği Teşkilatını toplamış ve çok etkin bir çalışma ile olayı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na taşımıştır. Türkiye'nin önderliğinde ezici çoğunlukla bu karar tanınmamıştır. Böylelikle bu haksız karara Türkiye sayesinde gereken cevap verilmiştir" dedi.

Kudüs kararının tüm insanlığın özellikle İslam aleminin vicdanında rahatlama sağladığını belirten Milletvekili Nazlı, " Kudüs ilk kıblemizdir, İsrail o bölgede işgalcidir. Ortadoğu sorunu diye bir şey yoktur, İsrail sorunu vardır. İsrail terör üreten, şiddet üreten ve suçsuz günahsız insanları öldüren bir devlettir. Amerika' dan cesaret almasının önü bu kararla kesilmiştir. Türkiye bu konuda kararlıdır. Türkiye hem ülke içerisinde barışını sağlamakta hemde dünya insanlığı adına çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Yeryüzündeki tüm mazlumlara hiç bir ayrım yapmadan en çok yardım eden ülke Türkiye'dir. 2018 yılının barışın ve insanlığın hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum" diye konuştu.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mustafa Şükrü Nazlı: İsrail, Terör ve Şiddet Üreten İşgalci Bir Devlettir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement