"Eşimi namus için öldürdüm" diyen caninin yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

"Eşimi namus için öldürdüm" diyen caninin yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı

Konya'da cani kocası tarafından 3 çocuğunun gözü önünde 20 bıçak darbesiyle öldürülen kadının, cinayetten önce polise sığındığı ve eşinin kendisini aldattığını anlattığı ortaya çıktı.

26.08.2019 08:23  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da eşi Tuba Erkol'u 3 çocuğunun gözü önünde 20 bıçak darbesiyle öldüren cani Bekir Erkol'un yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Son dönemde artan kadın cinayetleri Türkiye'yi ayağa kaldırırken, Kırıkkale'de 10 yaşındaki kızının gözü önünde eski kocası tarafından öldürülen Emine Bulut cinayetinin bir benzeri de Konya'da yaşanmıştı.

UZAKLAŞTIRMA İSTEDİ

Konya'da eşi Bekir Erkol tarafından 3 çocuğunun gözü önünde 20 bıçak darbesiyle öldürülen 37 yaşındaki Tuba Erkol'un, vahşi cinayetten 4 gün önce poliste verdiği ifadeye ulaşıldı. Dayak yediği kocasından şikayetçi olan ve "uzaklaştırma kararı" alan talihsiz annenin tüm yaşadıkları bu ifadede yer aldı.

Tuba Erkol

"BENİ ALDATTIĞI İÇİN TARTIŞTIK VE EVİ TERK ETTİM"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Bekir Erkol ile 16 yıllık evli olduğunu ve 3 çocuklarının bulunduğu anlatan Tuba Erkol, "Eşim daha önceki zamanlarda beni aldattığı için kendisi ile birçok kez tartıştık bu yüzden evi terk ederek ailemin yanına yerleştim. Eşim bir daha yapmayacağına söz verdi. Ailemin de telkinleriyle tekrar barıştım ve birlikte yaşamaya başladık. Yaklaşık 4 aydır birlikte yaşıyorduk. Eşim yine eski huylarına devam ederek yine aldatmaya başladı. Kendisini birçok kez uyardım. Evde basit meselelerden de aramızda sürekli tartışma çıkar" diye konuştu.

"KENDİSİNİ YA DA BENİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ"

Ayrılmak istediğini söyleyince kocasının ölümle tehdit ettiğini söyleyen Erkol, "Ayrılacağımı söylediğim zamanlarda ya kendisini öldürmekle ya da beni öldürmekle tehdit ederek benim ayrılmama müsaade etmiyordu. Koruma ve uzaklaştırma talep ediyorum. Adresini verdiğim evimde kalacağım. Beni aldatan ve sürekli tehditlerde bulunarak baskı yapan eşim Bekir Erkol'dan davacı ve şikayetçiyim." ifadelerini kullandı.

Bekir Erkol

İDDİALARI YALANLADI

Tuba Erkol'un şikayeti üzerine katil koca Bekir Erkol ifade için emniyete çağrıldı. Erkol, eşini dövmediğini ve kovmadığını iddia etti. Erkol, "İddia edildiği gibi eşimi aldatmadım. Hakkımda yapılan suçlamaları kabul etmiyorum. Benim kimseden şikayetim yoktur" iddialarında bulundu.

"Eşimi namus için öldürdüm" diyen caninin yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı

Son Dakika Güncel 'Eşimi namus için öldürdüm' diyen caninin yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • ayşe: şu insanlarla aynı ülkede yaşamak ve bu adamlarla vatandaş olmak çok aşşağılık bi duygu benim için 57 11 Yanıtla
    Domuzoğlu: Sen meleksin.çek git biz de senden hoşlanmıyoz zaten.boş yapma. 1 11 Kürt: Ayşe hanım yemin ediyorum bütn samimiyetimle söylüyorum yazdığın her cümleye katılıyorum. 3 1 Shaw: hadi ordan 0 2
  • veli: neden haydutlaştı bu insanlar 34 2 Yanıtla
    Cevap.: Çünkü caydırıcı cezalar yok mahkemede 2 duygu somurusu yaparak az ceza aliyolar. 7 0
  • haydar: NAMUS CİNAYETİ İSE DURUM FARKLI HELAL OLSUN ABİMİZE İNSAN NAMUS İÇİN YAŞAR 0 31 Yanıtla
    Nihal : Ne namus cinayeti yaa? Adam hem aldatmış üstüne bir de kadını öldürmüş. Kadının ifadeleri yazıyor yukarda 20 0 3434: HAYDAR bir haberi oku istersen sonra yorum yap.tutturmuşşsunuz bir namus.namussuzluk yaptıysa boşarsın olur biter senin soyadından çıkar ama yok kendi kıçı açık kapatacak ya çamur atıyor zavallı. 0 0
  • +++++++++: SIFATINDAN BELLİ NE OLDUGU 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement