Nilüfer Yeni Görünümüne Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Nilüfer Yeni Görünümüne Kavuşuyor

Bursa'nın Nilüfer ilçesi, yeni görünümüne kavuşacak.

08.06.2011 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Nilüfer ilçesi, yeni görünümüne kavuşacak.

Nilüfer ilçesinin Özlüce semtindeki asfaltlama ve düzenleme çalışmalarını yerinde izleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çağdaş bir kentte olması gereken tüm hizmetleri sırasıyla hayata geçirdiklerini belirtti.

Nilüfer ilçesinin bu bölgesinin uzun yıllardır hizmet beklediğine işaret eden Başkan Altepe, şunları kaydetti:

"Başta altyapı olmak üzere yeşil alanların düzenlenmesi, kaldırım, bordür ve trotuvar ile asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor. Nilüfer'in en önemli bölgeleri olan Altınşehir, Ertuğrul ve Özlüce'de asfaltlama çalışmaları birkaç gün içerisinde tamamlanacak. Bu bölgelerin en önemli caddeleri olan Ahmet Taner Kışlalı, Uğur Mumcu, Muammer Aksoy, Abdi İpekçi, Doğan Avcıoğlu, Yusuf Büyükbaşaran, Savcı Doğan Öz, Gıda Toptancıları, 122. Sokak, İzmir Servis Yolu asfaltlandı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Rekreasyon, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarının da tamamlanmasıyla bölge çağdaş bir konforlu bir ulaşıma ve çağdaş bir görünüme kavuşacak. "

Bir haftada 100 bin ton asfaltlama yatırımları sürdürdüklerini ve kenti bir bütün olarak değerlendirdiklerini belirten Başkan Altepe, ilçe, belde, köy gözetmeden hizmetleri şehrin her ucuna yetiştirmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nilüfer Yeni Görünümüne Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement