Nürnberg'de 10. Türk- Alman Tabipler Balosu Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Nürnberg'de 10. Türk- Alman Tabipler Balosu Düzenlendi

Nürnberg\'de 10. Türk- Alman Tabipler Balosu Düzenlendi

Almanya'da Bavyera Türk- Alman Tabipler Derneği kuruluşunun 10.yılını Nürnberg Maritim Otel'de düzenlediği görkemli bir balo ile kutladı.

12.10.2014 11:28

Almanya'da Bavyera Türk- Alman Tabipler Derneği kuruluşunun 10.yılını Nürnberg Maritim Otel'de düzenlediği görkemli bir balo ile kutladı. Bavyera Eski Başbakanı Günther Beckstein, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Ulrich Maly ve Nürnberg Başkonsolosu Asip Kaya himayesindeki baloda, Muğla Milletvekili Sağlık, Aile,Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Demir, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Dinçer ile 400'e yakın davetli hazır bulundu.

Balonun açılışını yapan Tabipler Derneği Başkanı Dr. İsmail Baloğlu gösterilen ilgiye ve desteğe teşekkür ederek, 10. yıllarını kutladıkları için memnuniyet duyduğunu belirtti. Daha sonra kürsüye gelen Ulrich Maly, Günther Beckstein ve Asip Kaya Tabipler derneğinin önemli bir konum arz ettiğini ve yıllardır Türk- Alman dostluğuna büyük katkı sağladığını söyleyerek Baloğlu'nu kutladılar. Franken televizyonundan Christina Stiegler'in takdim ettiği baloda yer alan E-5 Orkestrası büyük alkış alırken, Ukraynalı Dr.Kriestina Radionova ile Sebastian Spörl dansları ile herkesi büyüledi. Tanınmış sanatçı efe şarkıları ile herkesi piste döktü. Baloğlu, Beckstein ile Maly'e birer onur rozeti ve teşekkür belgesi verirken, balo sabah saatlerine kadar coşku ile devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg'de 10. Türk- Alman Tabipler Balosu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement