Nusret'in Fidel Castro Fotoğrafıyla Yaptığı Paylaşım, Kübalıları Kızdırdı - Son Dakika
Magazin

Nusret'in Fidel Castro Fotoğrafıyla Yaptığı Paylaşım, Kübalıları Kızdırdı

Ete tuz atma hareketiyle dünyada fenomen hale gelen Nusret'in Fidel Castro'lu fotoğrafı tartışma yarattı. Nusret paylaşımıyla Kübalıları kızdırdı.

05.12.2017 11:32  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Katar, Dubai ve Abu Dabi'nin ardından Miami'de şube açan Nusret'in geçen yıl paylaştığı fotoğraf, ABD'de yaşayan Kübalıları kızdırdı. ABD basınına konuşan Kübalılar, Küba'nın efsane lideri Fidel Castro'nun resminin önünde çekilen ve Castro'nun ölümünden dört gün önce paylaşılan fotoğrafa tepki gösterdi.

"BİR DAHA SENİN MEKANINA GİTMEYECEĞİM"

Şapkasını Castro gibi takan ve elinde bir puroyla poz veren Nusret'in fotoğrafını gören Miamililer sosyal medyada, "Bu fotoğrafı görene kadar çok havalı olduğunu düşünüyordum" ve "Bir daha senin mekanına gitmeyeceğim" diye yazdı.

PAYLAŞIMI SİLDİ

ABD'lilerin mesajları sonrasında Nusret'in söz konusu paylaşımı silinirken, Fox News ve Miami Herald gibi medya kuruluşları da tepkileri okuyucularına duyurdu.

"MİAMİ'DE ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜDÜR"

Facebook üzerinden Carlos Navarro isimli bir kullanıcı, "Bu Miami'de ölüm öpücüğüdür. Bu çok saygısızca ve Miami'deki Kübalılara ayıp" derken; Andres Asion ise, "Bu fotoğraftan dolayı rezervasyonumu iptal ettirdiğimi söyledim. Benim babam Küba göçmeni ve onu oraya götüremem" ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım:

Nusret\'in Fidel Castro Fotoğrafıyla Yaptığı Paylaşım, Kübalıları Kızdırdı

Son Dakika Magazin Nusret'in Fidel Castro Fotoğrafıyla Yaptığı Paylaşım, Kübalıları Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • dadaş: En son görmek istediğim resim 1 0 Yanıtla
  • mahmut: İşte böyle kendini bilmezlerin sonu budur, insanlar yemek ekmek bulamazken 100gr eti deli paralara satan parayla şımarmıs yasına hic yakısmayan bir işletmecide degil boyle işletm olmaz olsun buzatın hicbir dukkanına gitmeyin .. Yazık bu insanlara gösteriş tutkusu kendini istaplamak zorunda kalan oraya takılan topluluga baksan hepsı para bırıktırp gıdıyor i yada borcla neymıs orda olmak ora resım cekılmek sosyal medyada paylasmak , hadı paylastın ne kazandın, hıc yazık gosterıs budalaları 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Bu adamı etlerin yanın da görünce et den tıskindım ya... 0 0 Yanıtla
  • rikos: bu kim yaw...duymadığım görmediğim adamlar... 0 0 Yanıtla
  • kamil: nusreeet, yanlış sulardasın! 0 0 Yanıtla
  • zaza: karaktersiz 0 0 Yanıtla
  • erdemm : su kekonun hergun haberını yapmaktan sıkılmadınız mı 0 0 Yanıtla

Advertisement