Ödemiş Belediyesi İlkbahar Kültür ve Sanat Etkinlikleri, 26-27 Mayıs'ta Kültürevi'nde - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyesi İlkbahar Kültür ve Sanat Etkinlikleri, 26-27 Mayıs'ta Kültürevi'nde

Ödemiş Belediyesi İlkbahar Kültür ve Sanat Etkinlikleri, 26-27 Mayıs\'ta Kültürevi\'nde

Ödemiş Belediyesi'nce iki yıldır düzenlenen Doğanın Uyanışında İlkbahar Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nin üçüncüsü bu yıl 26-27 Mayıs tarihlerinde Belediye Kültürevi'nde düzenlenecek.

21.05.2012 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediyesi'nce iki yıldır düzenlenen Doğanın Uyanışında İlkbahar Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nin üçüncüsü bu yıl 26-27 Mayıs tarihlerinde Belediye Kültürevi'nde düzenlenecek. Bu yıl Behiç Duygulu ve Burhan Esen anısına düzenlenen etkinlikler şiir ve müzik dolu programlarla gerçekleştirilecek.

İlk yıl ikinci yeni şiir akımının başta gelen ozanı Ece Ayhan ile Ödemişli ozan Fethi Savaşçı'nın anısına düzenlenen etkinlikler geçen yıl da Mutahhar Başoğlu ve Kaya Bengisu anısına düzenlenmişti. Bu yıl yazar Behiç Duygulu ve mizah öykücüsü, Ödemiş'in ilk yerel gazetecilerinden Burhan Esen anısına düzenlenen etkinlikler kapsamında düzenlenecek şiir dinletilerinde şairler Gonca Özmen ve Haydar Ergülen şiirsever Ödemişlilerle buluşacak. Türkiye'nin ilk caz bestecisi Emin Fındıkoğlu da bir konser verecek. Emin Fındıkoğlu Trio konseri Ödemişlilere farklı bir müzik deneyimi yaşatacak.

Etkinliklerin sergi bölümünde ise sanatseverler cumhuriyetin kuruluşundan, 1950 yılına kadar yayınlanmış düşün-sanat dergisi Ekin'in sayılarından örnekleri inceleyebilecekler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyesi İlkbahar Kültür ve Sanat Etkinlikleri, 26-27 Mayıs'ta Kültürevi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement