Öğrenciler 'Kitap' Anlattılar - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler 'Kitap' Anlattılar

Öğrenciler \'Kitap\' Anlattılar

Ordu Valiliği'nin yürüttüğü "Ordu Okuyor Kampanyası" ile "Ben de Başarabilirim Projesi" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Bir Kitap da Sen Anlat" yarışmasının İlkokullar ve Ortaokullar Arası Final Yarışması yapıldı."Ordu"...

18.04.2013 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valiliği'nin yürüttüğü "Ordu Okuyor Kampanyası" ile "Ben de Başarabilirim Projesi" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Bir Kitap da Sen Anlat" yarışmasının İlkokullar ve Ortaokullar Arası Final Yarışması yapıldı.

"Ordu Okuyor Kampanyası" kapsamında Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim okullarında kitap okumaya ilgiyi artırmak, öğrencinin Türkçe dil seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, ana dili doğru kullanma şuurunu kazandırmak, hitabet gücünü geliştirmek ve okulunu temsil etme sorumluğunu geliştirme amacı doğrultusunda yapılan "Bir Kitap da Sen Anlat" yarışmasının finali Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdür Nevzat Türkkan yaptığı açıklamada, "Bu yarışmayı düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Valimizin yürüttüğü bu proje ile öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırılarak başarıyı arttırma yönünde çalışmalarımız devam edecek" dedi.

"Bir Kitap da Sen Anlat" yarışmasın finalinde ilk okullarda Perşembe Çaka- Çaytepe İlkokulu'ndan Sıla Selin Cinek 1., Merkez Durugöl İlkokulu'ndan Zeynep Şenyurt 2., Fatsa Merkez İlkokulu'ndan Semanur Koç 3. olurken, ortaokullarda ise birinci Merkez Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu'ndan Ülkü Uğurlu 1., Perşembe Kuyluca Ortaokulu'ndan Sinem Özyer 2., Gölköy Alanyurt Ortaokulu'ndan Yasenur Poyraz 3.lüğü elde etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler 'Kitap' Anlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement