Öğretmen İl, İlçe Atama Başvuruları Başladı! İl İlçe Atama Başvuruları Nereden Yapılır? - Son Dakika
Güncel

Öğretmen İl, İlçe Atama Başvuruları Başladı! İl İlçe Atama Başvuruları Nereden Yapılır?

Öğretmen İl, İlçe Atama Başvuruları Başladı! İl İlçe Atama Başvuruları Nereden Yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı İl İçi Yer Değiştirme işlemleri için tarihleri yayınladı. Buna göre mazerete bağlı il ve ilçe değişikliği başvuruları 21 Mayıs'ta başlıyor.

20.05.2019 10:18  Güncelleme: 10:17

MEB, her yıl düzenlenen yer değişikliği işlemlerinin 2019 yılındaki tarihlerini duyurdu. 21-24 Mayıs tarihleri arasından yapılacak yer değişikliği başvuruları sonucu öğretmenlerin, atanacakları tarihlere de yer verildi. Peki, yer değiştirme atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan takvime göre yer değiştirme işlemlerinin başvuru tarihleri ve atama zamanları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışmakta olan kadrolu öğretmenlerin mazerete bağlı olarak il içi ve iller arası yer değiştirme işlemleri, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Hükümleri kapsamında Bakanlık tarafından duyurulan, bünyesinde yarıyıl ve yaz döneminde alanlar bazında duyurulan açık olan kadrolar ve muhtemel boşalacak kadrolar üstünden yapılıyor.

ATAMA BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı kapsamındaki kadrolu öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri için yapacakları başvurular 21 Mayıs ile 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Atamalar ise 29 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Öğretmenlerin ilişik kesme işlemleri de 14 Haziran tarihinden sonra yapılabilecek.

Öğretmen İl, İlçe Atama Başvuruları Başladı! İl İlçe Atama Başvuruları Nereden Yapılır?

Son Dakika Güncel Öğretmen İl, İlçe Atama Başvuruları Başladı! İl İlçe Atama Başvuruları Nereden Yapılır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement