Okur TÜKSİAD'da Hizmetleri Anlattı - Son Dakika
Güncel

Okur TÜKSİAD'da Hizmetleri Anlattı

Okur TÜKSİAD\'da Hizmetleri Anlattı

Mehmet Ali Okur, esnaf, sanayici ve işadamlarına Gebze bölgesine eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer alanlarda yapılan hizmetleri anlattı.

11.03.2013 07:16

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'nin düzenlediği sabah kahvaltısına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, esnaf, sanayici ve işadamlarına Gebze bölgesine eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer alanlarda yapılan hizmetleri anlattı.

Gültekin Şenel'in genel başkanlığını yaptığı ve kısa adı TÜKSİAD olan Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD)'a protokol ziyaretleri devam ediyor. Derneğin geleneksel hale getirdiği hafta sonu kahvaltısına AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur katıldı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebzespor Başkanı Yavuz Unsur, derneğe yeni katılan üyeler ile yönetim kurulu üyelerin hazır bulunduğu kahvaltı sonrası bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, görevi devraldıktan bugüne yapılan hizmetlere değindi. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili eğitim verdiklerini ve ABC akademi ile anlaşma yaptıklarını anlatan Şenel, Türk Ekonomi Bankası ile anlaşma yaptıklarını ve üyelere uygun koşullarda kredi verileceğini, KOSGEB'le girişimcilik kursu için protokol yaptıklarını Mart ayı sonunda kursu açacaklarını söyledi.

TÜKSİAD'I ÖDÜ

TÜKSİAD'ın düzenlediği kahvaltıda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, kendisini ev sahibi gibi hissettiğini ve derneğin daimi davetlisi olarak kabul ettiğini söyledi.

TÜKSİAD'dan övgü ile söz eden Mehmet Ali Okur, "Başarılı çalışmalarınızı takip ediyorum ve bundan mutluluk duyuyorum. Sürekli yoluna devam eden ve heyecanlı hizmetin yapıldığı derneğiniz bölge için fedakarlık yapıyor. Sizleri cani gönülden tebrik ediyorum. Burada samimiyet var. Samimiyetin olduğu yerde başarı olur. Makamlar gelip geçici. Önemli olan görev süresi içinde bölgeye yapılan hizmetlerdir. Önemli olan iz bırakmaktır" diye konuştu.

HİZMETLERİ ANLATTI

Gebze bölgesine, eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer alanlarda yapılan hizmetlerle ilgili esnaf, sanayici ve işadamlarına detaylı bilgiler veren AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,11 katlı 400 yatalı Fatih Devlet hastanenin 2.5 yıl sonra hizmete gireceğini, Cephaneliğe yapılacak yeni adiye binasının iki ay içinde ihalesinin yapılacağını, Akse sapağında hizmet veren SKG'nın bir iki ay içinde Mutlu Kent'te yapılan kendi binasına taşınacağını, Bilişim vadisi için kamulaştırma çalışmalarının sürdürdüğünü, OSB'lerdeki trafik yoğunluğunu azaltmak için 100 milyon TL'lik kavşak yapılacağını, taş ocaklarının taşınacağını, gençlik merkezlerinin kurulacağını, Darıca ve Çayırova'ya Emniyet müdürlüğü binası yapılacağını, Marmaray projesinin Sakarya'ya kadar uzayacağını, Gebze ve darıca kışlasının bir bölünün Büyükşehir'e devredilip halkın nefes alacağı yeşil aylanlar oluşturulması için çalışmalar yaptıklarını, İmam Hatip Lisesi'nin bulunduğu 10 dönümlük alana yeni bir meydan yapmayı planladıklarını 15 fakülteli Gebze Üniversite ile ilgili alt komisyonda çalışanın sürdüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okur TÜKSİAD'da Hizmetleri Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement