Öldürülen MHP'li Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Öldürülen MHP'li Toprağa Verildi

Öldürülen MHP\'li Toprağa Verildi

Silifke'de pompalık tüfekle vurularak öldürülen MHP İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Ali Gölgeli toprağa verildi.

01.05.2011 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ilçesinde dün gece pompalık tüfekle vurularak öldürülen MHP İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Ali Gölgeli toprağa verildi.

Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Gökbelen Köyü'nde Mersin'in Silifkeli İl Genel Meclis Üyesi MHP'li Durmuş Ali Gölgeli (51) akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Daha önce Gökbelen Köyü muhtarlığı da yapan Gölgeli, arkadaşı İbrahim Akduman ile birlikte otururken yanlarına Mustafa Bacaksız geldi. Bir süre sohbet eden üçlünün arasında bir anda tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, daha önce muhtarlık döneminde Gölgeli'nin, geçen dönem de kardeşi Mustafa Gölgeli'nin karşısında muhtarlığa aday olup, seçimi kaybettiği öğrenilen Bacaksız, aracından aldığı pompalı tüfekle iki kişiyi de vurdu. İki bacağından ve kollarından isabet alan İl Genel Meclis Üyesi Gölgeli yaralı halde hastaneye getirilirken yolda yaşamını yitirdi. Arkadaşı emekli İbrahim Akduman ise Silifke Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin'e sevk edildi.

Öldürülen Gölgeli, Merkez Alaaddin Caminde kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine MHP Grup Başkanı Mehmet Şandır, MHP Mersin Milletvekili ve 3. sıra adayı Kadir Ural, CHP Mersin Milletvekili ve 4. sıra adayı Ali Rıza Öztürk, ilçe yöneticileri, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, partililer, muhtarlar, Gölgeli'nin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öldürülen Gölgeli'nin kardeşi Gökbelen Köyü Muhtarı Mustafa Gölgeli, cenaze töreninden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Olayı duyar durmaz olayın gerçekleştiği yere geldim. Şahıs aracındaki pompalı tüfekle beraber yemek yedikleri mekanın ikinci katında abimi ve yanındaki arkadaşına 5 el ateş açmış. Daha sonra aşağı inip tüfeğini yeniden doldurmuş ve 5 el daha ateş açmış. Bende olayın ardından oraya geldiğimde bana da ateş edecekti ancak ikinci kattan kendimi atıp kurtulabildimö dedi. Durmuş Ali Gölgeli ve İbrahim Akduman'ı vuran Mustafa Bacaksız jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Öldürülen MHP'li Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement