Önce Uçurtmanı Yap, Sonra Özgürce Uçur - Son Dakika
Yerel

Önce Uçurtmanı Yap, Sonra Özgürce Uçur

Önce Uçurtmanı Yap, Sonra Özgürce Uçur

Öğrenciler, Optimum Outlet Adana AVM'nin düzenlediği "Uçurtma Şenliği"nde sınav stresinden uzaklaşıp moral depolayacaklar.

21.05.2013 11:16  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun yaz tatilinin başlamasına sayılı günler kala, son sınavlar için yoğun bir çalışma programına giren öğrenciler, Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin geleneksel olarak düzenlediği "Uçurtma Şenliği"nde sınav stresinden uzaklaşıp moral depolayacaklar. 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek şenlikte, çocuklar, gençler ve çocukluk özlemi çekenler, kendi yaptıkları uçurtmaları gökyüzünde özgürce havalandıracaklar.

Uçurtma şenliğine katılmak isteyenler, 25 Mayıs Cumartesi gününe kadar alışveriş merkezinin zemin katında oluşturulan atölyede kendi uçurtmalarını yapabilecekler. Uçurtma yapım atölyesine katılım 20-25 Mayıs tarihleri arasında, Adana Optimum Outlet mağazalarından yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak.

Katılımcılar, uçurtma yapım etkinliğine katılım kuponunu, 100 TL ve üzeri alışverişlerini gösteren fiş ya da faturaları ile beraber danışma hizmetlerinde Optimum Club başvuru formunu doldurduktan sonra almaya başladılar. Faaliyetine başlayan atölyede, uçurtma malzemeleri ise Optimum tarafından karşılanıyor. Büyük bir heyecanla uçurtmalarını yapmaya başlayan çocuklar, şenliğin heyecanını şimdiden yaşıyorlar. Çocuklar, uçurtma yapımında alışveriş merkezine birlikte geldikleri ebeveynlerinden de destek alıyorlar. Neşe içinde hazırlanan uçurtmalar, şenlikte gökyüzünde havalandırılmak üzere görevlilere teslim ediliyor.

Seyhan Nehri kıyısında bulunan Merkez Park'ta, 26 Mayıs Pazar günü saat 15.00'de başlayacak Uçurtma Şenliğinde, sadece çocuklar değil, yetişkinler de eğlenerek çocukluklarına dönme fırsatı bulacaklar. Atölyede kendi uçurtmalarını yapanlar, Merkez Park'taki şenlik alanından uçurtmalarını alarak, gökyüzünde özgürce dalgalandıracaklar. Kurulacak stantlarda ise şenliğe katılanlara sürpriz hediyeler dağıtılacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önce Uçurtmanı Yap, Sonra Özgürce Uçur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement