Optimum 1 Yılda 10 Milyonu Aşkın Ziyaretçiyi Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Optimum 1 Yılda 10 Milyonu Aşkın Ziyaretçiyi Ağırladı

Optimum 1 Yılda 10 Milyonu Aşkın Ziyaretçiyi Ağırladı

Türkiye'nin en büyük Outlet Alışveriş Merkezlerinden birisi olarak Adana'ya kazandıran Optimum Outlet'i, bugüne kadar 10 milyonu aşkın kişi ziyaret etti.

07.04.2012 13:02

Türkiye'nin en büyük Outlet Alışveriş Merkezlerinden birisi olarak Adana'ya kazandıran Optimum Outlet'i, bugüne kadar 10 milyonu aşkın kişi ziyaret etti.

Rönesans Yönetim A.Ş Kiralama Direktörü Salim Can Kirişçi, Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nin birinci yaş kutlamalarına katılmak üzere geldiği Adana'da, "Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erman Ilıcak'ın da dediği gibi artık Adanalıyız" dedi.

Kirişçi, "Adana Optimum, giriş sayıları baz alındığında bu bölgenin gerçekten gelişmesine, yeniden oluşmasına ciddi bir katkıda bulundu" diye konuştu.

Sadece Adana'nın değil, Mersin'i, Tarsus'u, İskenderun'u ve daha birçok çevre il ve ilçesiyle bölgenin alış veriş merkezi olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Kirişçi, şunları söyledi:

"Burada ne kadar doğru bir yatırım gerçekleştirdiğimizi, bölgenin yatırıma olan açlığını şimdi daha iyi anlıyoruz.

Yaklaşık 2 binin üzerinde insana da istihdam sağlıyoruz. Zaman içerisinde bu çok daha iyi olacak. Adana da, bölge de burayı benimsedi, sahip çıktı, hatta kucakladı. Hem ziyaretçi sayılarına hem cirolara baktığımız zaman memnuniyeti net bir şekilde görebiliyoruz.

Biz de bunun karşılığını vermeye çalışıyoruz. "

Adana'nın paylaşımcı ruhuna da dikkati çeken Kirişçi, 'Adana, yapılan yatırımı, Adana'ya verilen değeri hiç bir zaman paylaşmazlık etmiyor. Bir de biz başkaları gibi bir laf atıp, onun arkasına sığınmıyoruz.

Adana'ya yaptığımız yatırım ortada" dedi.

Kirişçi, Türkiye'nin her yerinde yatırım planladıklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Biz işe başlarken çok iyi bir araştırma dönemi geçiriyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi herkesin hayal bile edemediklerini gerçekleştiriyoruz ama hiçbir zaman hayal peşinde koşmuyoruz. Türkiye'nin her yerinde yatırım düşünülüyor, araştırılıyor."

Adana Optimum AVM Müdürü Şansın Özerdoğan ise, Adana halkının kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, "Bu çok önemli. Bir yıllık dönemde 10 milyonu aşkın ziyaretçi ağırladık. Böyle bir teveccühe mazhar olmak her yatırımın harcı değil" dedi.

YENİ MARKALAR GELİYOR

Özerdoğan, şu anda Adana Optimum'da 160'dan fazla mağaza bulunduğunu, başka markaların da gelmeye devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Burada 70 bin metre karelik kullanılabilir bir alan var. Sadece 2 bin metre karelik alanda Mac Fitness Center açılacak. Bunların açılışı büyük bir ihtimalle Eylül ya da Ekim aylarını bulacak. Çünkü bunlar altyapıları oldukça büyük zaman alan yatırımlar. Bu yeni katılımların buraya çok hareket getireceğini düşünüyorum."

DİL KURSU DA AÇILACAK

Şansın Özerdoğan, Adana Optimum'da,

"Wall Street" adıyla bir dil kursu açılacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bunun da çok ilgi çekeceğini düşünüyoruz. Çünkü burası bir yaşam alanı. Buraya gelen kişi dil de öğrenmeli, spor da yapmalı, sinemaya da gitmeli, alış veriş yapmalı, yemeğini yemeli. Adana Merkez Camisi, Seyhan Nehri ve Merkez Park'ı da içine alan eşsiz manzarayı seyretmeli. Bunu düşündüğümüz ve bütün bunlara müsait alanlarımız olduğu için buradaki hizmet yelpazesi her geçen gün artıyor."

Yeni markaların da Optimum'da yerini alacağını vurgulayan Özerdoğan, şunları kaydetti;

yeni çocuk markalarımız geliyor. Pamidor, Aziz Bebe, Pufidik. İntersport büyük bir ihtimalle bizimle olacak. Starbucks, Simit Dünyası da açılacak. Starbucks farklı bir buluşma noktası olacak burada. Bunların hepsi ciddi görüşmeler neticesinde oluşan hususlar. ve bu markaların hiçbirisi, tamamı için konuşuyorum, güvenmedikleri bir ortama girmezler. Şimdi söyledikleri tek şey var 'siz neredeyseniz biz de orada olmak istiyoruz'. Bu çok ciddi bir şey.

Çünkü, biz bunu tek başınıza yapmıyorsunuz, bu markalarla yapıyorsunuz. Yani onlarla oluşan bir güvenin yansıması. " - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum 1 Yılda 10 Milyonu Aşkın Ziyaretçiyi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement