Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesi'ne Ford Otosan A. Ş'den Destek - Son Dakika
Yerel

Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesi'ne Ford Otosan A. Ş'den Destek

Ford Otosan A. Ş tarafından araç motorları ve şanzımanları hediye edildi.

18.08.2011 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrencilerin çalışmalarında kullanmaları için okula Ford Otosan A. Ş tarafından araç motorları ve şanzımanları hediye edildi.

Malzemelerin teslimi dolayısıyla okulda bir tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü İbrahim Ertan Aktaş, Ford Otosan A. Ş Orta Anadolu, Batı Anadolu ve Ege Bölgesi Saha Müdürü Metin Yılmaz, Ege Bölgesi Müdürü Serhat Eren ile okul idarecileri katıldı.

Denizli'nin Vali Yavuz Erkmen başkanlığında ve Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde eğitimde çok güzel bir seviye yakaladığını ifade eden Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, "Ford Otosan'ın ilimize çok büyük bir katkısı olduğuna inanıyorum. Sizin bu değerli katkılarınızı her zaman minnetle anacağız. Katkısı olan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, törende yaptığı konuşmada, Ford Otosan A. Ş'nin yapmış olduğu bu destek sayesinde, çocukların en modern cihazlarla ve yeni teknoloji ile eğitimlerini yapmalarına imkan sağlanacağını bildirdi.

Mesleki eğitimi geliştirmek için var güçleriyle çalışmalarını devam ettirdiklerini dile getiren Oğuz, "Sivil toplum örgütlerimiz ile bir arada olduğumuz sürece daha da güçlü olacağımıza inanıyorum. Bugün burada çocuklarımızın eğitimine yaklaşık 76 bin liralık bir katkıda bulundular. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ford Otosan A. Ş Orta Anadolu, Batı Anadolu ve Ege Bölgesi Saha Müdürü Metin Yılmaz da Türkiye'de ara elemana büyük bir ihtiyaç duyulduğunu ve bu güzel okulda da nitelikli ara elemanlar yetiştirildiği için öğrencileri desteklediklerini belirtti.

Ford Otosan A. Ş, 1 adet Ford Transit benzinli araç motoru, 2 adet Ford Focus benzinli araç motoru, 1 adet Ford Focus otomatik şanzıman, 2 adet Ford Focus manuel şanzıman ve 3 adet alternatörü okula hibe etti.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesi'ne Ford Otosan A. Ş'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement