Beşiktaş'a Transfer Edileceği İddia Edilen Orkun Kökçü Kimdir? - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a Transfer Edileceği İddia Edilen Orkun Kökçü Kimdir?

Beşiktaş\'a Transfer Edileceği İddia Edilen Orkun Kökçü Kimdir?

Orkun Kökçü, Beşiktaş'a transfer edileceği haberleri ile anılmaya başladı. Kökçü'nün babasından bu iddiaya yalanlama geldi. Peki, transfer iddiasıyla gündeme gelen Orkun Kökçü kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

24.12.2018 09:41  Güncelleme: 10:00

Şu anda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de radarında olan Orkun Kökçü'nün Beşiktaş ile transfer anlaşması yaptığı iddiası gündeme geldi.

BABASI İDDİAYI YALANLADI

Şu anda Hollandalı takımı ile 2020'e kadar sürecek anlaşması bulunan Kökçü'nün babası sosyal medyada ''Orkun Kökçü ile bu arkadaşın zikrettiği kulüpler ile herhangi bir ilişkisi şu an söz konusu değildir'' açıklamasında bulundu. Peki, Beşiktaş'a transfer edileceği iddia edilen Orkun Kökçü kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Beşiktaş'a Transfer Edileceği İddia Edilen Orkun Kökçü Kimdir?

ORKUN KÖKÇÜ KİMDİR?

29 Aralık 2000 tarihinde Hollanda Haarlem'de doğan Orkun Kökçü, futbol kariyerine Groningen altyapısında oynayarak başladı. 14 yaşındayken Feyenoord altyapısına geçen Kökçü,, A takımına kadar yükseldi.

Beşiktaş'a Transfer Edileceği İddia Edilen Orkun Kökçü Kimdir?

55 MAÇTA 19 GOL ATTI

Merkez orta sahada oynayan genç oyuncu, Feyenoord ile 2020 yılına kadar anlaşmalı. Hollandalı takımın U17, U19 ve U21 ekiplerinde forma giyen Kökçü, A takımında oynadığı ligde 2 maça çıktı ve 1 gol attı. Hollanda takımında toplam 55 maça çıkan oyucunun 19 golü var.

Son Dakika Spor Beşiktaş'a Transfer Edileceği İddia Edilen Orkun Kökçü Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement