Örnek Vatandaşlar - Son Dakika
Güncel

Örnek Vatandaşlar

Örnek Vatandaşlar

Odunpazarı Belediyesi, 85 mahallede 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun yüklediği sorumlulukları eksiksiz yerine getirmeye devam ediyor.

17.02.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi, 85 mahallede 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun yüklediği sorumlulukları eksiksiz yerine getirmeye devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, sorumlulukları yerine getirirken en büyük desteği mahallelerde yaşayan gönüllülerden alıyor. Büyükdere Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Karadayı ve Aydın Aşkan isimli vatandaşlar, belediyenin en büyük destekçilerinden sadece iki isim. Kendileri sokaklardaki köpeklerin ve diğer sokak hayvanlarının aşılanması, barınması ve sağlıkları konularında Odunpazarı Belediyesi ile beraber çalışarak büyük fedakarlık gösteriyor. Hayvansever Karadayı ve Aşkan Odunpazarı Belediyesi'nin sokak hayvanlarına verdiği destekten dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'a teşekkür mektubu gönderdi. Sokak hayvanlarının yaşadığı zorlukları anlatan mektup 305 imzadan oluşuyor. İmzalar sadece 1 haftada Büyükdere Mahallesinde yaşayan hayvan severler tarafından imzalandı.

Başkan Kurt, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yoğun çalışmalarımızın takdir edildiğini görmek, bizleri daha iyisini yapma yolunda gayretlendirmektedir. Sorumlulukları ile emsal teşkil eden Hüseyin Karadayı ve Aydın Aşkan başta olmak üzere tüm Büyükdere Mahallesi hayvan severlerine teşekkür ediyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement