Ortak Cinayeti Zanlısı İkinci Kez Hakim Karşısında - Son Dakika
Güncel

Ortak Cinayeti Zanlısı İkinci Kez Hakim Karşısında

Ortak Cinayeti Zanlısı İkinci Kez Hakim Karşısında

Muğla'nın Bodrum İlçesi, Göltürkbükü Beldesi'nde, geçen 28 Nisan'da ortağı 40 yaşındaki Savaş Arı'yı kurşun yağmuruna tutarak öldürmekten tutuklanan 34 yaşındaki Şener Süt'ün müebbet hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.

21.01.2013 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi, Göltürkbükü Beldesi'nde, geçen 28 Nisan'da ortağı 40 yaşındaki Savaş Arı'yı kurşun yağmuruna tutarak öldürmekten tutuklanan 34 yaşındaki Şener Süt'ün müebbet hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkamesi'nde, bugün ikinci duruşması görülen davaya, tutuklu sanık Şener Süt, öldürülen Savaş Arı'nın babası Ali Arı, annesi Kadriye Gülaçtı, ablası Arzu Arı ile amcası Bahattin Arı ve avukatlar katıldı. 'Kasten öldürme' ve '6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet' suçlarından yargılanan sanık Şener Süt, ifadesinde, birlikte otel işlettikleri ortağı Arı'nın kendisine borcu olduğunu ileri sürüp, "Borcunu ödemiyordu. Olay günü bu nedenle tartıştık. Ağır hakaretlerde bulunup, küfür ederek saldırınca kendimi kaybedip, cinayeti işledim. Kimseye paramı yedirecek adam değilim" dedi. Sanığın ifadesinin alınmasının ardından mahkeme tanık ifadelerinin ilk duruşmada alındığını belirterek duruşmayı, dosyadaki diğer eksiklerin giderilmesi için erteledi.

Duruşma çıkışında bir açıklama yapan Ali Arı, "Genç yaşta oğlumu toprağa verdim. Her günümüz ızdırap ile geçiyor. Allah hiç kimseye böyle büyük bir acı yaşatmasın. İnsanın başına gelince her şeyin farkına varıyor. Bizi en çok üzen, evladımı öldürenin, arkadaşı olması. Biz ailecek ya da kişi olarak öc alma duygusu ile hareket etmiyoruz. Hukukun yerini bulmasını, adalet uygulayıcılarının olayı takip etmesini, caniye gerekli cezanın verilmesini istiyoruz. Oğlum, kendini vuran bu kişiyle daha önce aynı evi paylaşmıştı" dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

İşadamı Savaş Arı, 3 yıl önce Göltürkbükü Beldesi'ndeki bir otelin işletmesini E.A. ve Şener Süt ile ortak olarak aldı. İddiaya göre ortaklardan Şener Süt, işletme bedeli olarak Arı'nın da hissesine düşen parayı ödedi. Ancak, Şener Süt, Arı'dan daha sonra parasını alamayınca araları açıldı. 28 Nisan 2012 tarihinde Meleme Mahallesi'nde karşılaşan iki ortak arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Şener Süt, belinden çıkardığı tabancasını Arı'ya doğrultu. Arı, kaçıp, yakındaki bir lokantaya sığındı. Ancak, Şener Süt'ünn peşinden gelmesi üzerine can havliyle kendisini lokantanın camından atan Arı, kanlar içinde yerde kaldı. Bu sırada Arı'ya peşpeşe 7 el ateş eden Şener Süt, kaçtı. Jandarma tarafından olay yerine 500 metre mesafede, kaldığı otel odasında yakalanan Şener Süt tutuklandı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortak Cinayeti Zanlısı İkinci Kez Hakim Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement