Ortaoyunu Bu Kez Salihlililer İçin 'Perde' Dedi - Son Dakika
Yerel

Ortaoyunu Bu Kez Salihlililer İçin 'Perde' Dedi

Ortaoyunu Bu Kez Salihlililer İçin \'Perde\' Dedi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinden olan İki Direk Bi Şamata adlı ortaoyunu Salihli’de sahne aldı.

08.07.2014 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinden olan İki Direk Bi Şamata adlı ortaoyunu Salihli'de sahne aldı. Binlerce Salihlili vatandaşın akın ettiği Gümüşçayı Kentsel Dönüşüm Açık Alanı'nda sahnelenen oyun 7'den 70'e herkesi kahkahaya boğdu. Oyunu izleyenler arasında yer alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Büyükşehir Belediyesi'nin desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "'Salihli Değişiyor' dedik, kültür ve sanatta Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün katkılarıyla değişimi yaşıyoruz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin gezici tırı ile ilçelere ulaştırdığı 'İki Direk Bi Şamata' adlı ortaoyunun durağı bu kez Salihli oldu. Gümüşçayı Kentsel Dönüşüm Açık Alanı'nda sahnelenen oyunu Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı, Başkan Yardımcısı Nuri Kaya ile binlerce Salihlili izledi. Ekranların güleryüzü Sinan Bengier ve Ayberk Atilla gibi önemli isimlerin rol aldığı, 1 saatlik komedi 7'den 70'e Salihlilileri kahkahaya boğdu. Gümüşçayı'nın serin havasında güzel bir akşam geçiren ilçe halkı oyun sonunda oyuncuları ayakta alkışladı.

Usta oyuncu Bengier, kendilerini Salihlililer ile buluşturan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu'nu sahneye davet etti. Ustamehmetoğlu tüm ilçe halkına Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletirken, yoğun kalabalık da selamı alkışlarla kabul etti. Salihli Belediye Başkanı Kayda da Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliğine ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, "Salihli Değişiyor dedik. Kültür ve sanatta her daim ileriyi hedefledik. Ramazan'ın güzel akşamlarında da keyifli etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Bu anlamda değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Onların desteğini her zaman alacağımıza inanıyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bizlerlesiniz" diye konuştu. Konuşmaların ardından oyunculara çiçek takdim edilirken, hep birlikte sahne selamı verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaoyunu Bu Kez Salihlililer İçin 'Perde' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement