Otoyolda Silahlı Çatışma; 2 Şehit, 1 Ölü, 5 Yaralı (6) - Son Dakika
Güncel

Otoyolda Silahlı Çatışma; 2 Şehit, 1 Ölü, 5 Yaralı (6)

Otoyolda Silahlı Çatışma; 2 Şehit, 1 Ölü, 5 Yaralı (6)

Hastane ÖNÜNDE ARBEDE YAŞANDI Kayseri'ye sevk edildiği bildirilen ancak yoğun tepki nedeniyle halen Niğde Devlet Hastanesi'nde bekletildiği anlaşılan yaralı 2 teröristin kendilerine teslim edilmesini isteyen yaklaşık 300 kişilik grubun eylemi sürüyor.

20.03.2014 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastane ÖNÜNDE ARBEDE YAŞANDI

Kayseri'ye sevk edildiği bildirilen ancak yoğun tepki nedeniyle halen Niğde Devlet Hastanesi'nde bekletildiği anlaşılan yaralı 2 teröristin kendilerine teslim edilmesini isteyen yaklaşık 300 kişilik grubun eylemi sürüyor. Akşam saatlerinde bir kez daha dağıtılmak istenen göstericilerle polis arasında arbede çıktı. Hastanenin çıkış kapılarında bekleyen ve sık sık 'Teröristi bize verin, cezasını biz vereceğiz', 'Burası Niğde, buradan çıkış yok' diye slogan atan göstericiler, biber gazı sıkan polislere taş yağdırdı. Bu sırada göstericilerle polislerin arasına TOMA'lar girerek su sıktı. Su ve biber gazından etkilenen göstericiler hastane bahçesinin dışına çıkartıldı. Burada bekleyen kalabalığın dağılması için Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ardından da Niğde Valisi Necmeddin Kılıç birer konuşma yaptı.

BIRAKIN KAÇAN TERÖRİSTİ YAKALAYALIM

Vali Kılıç, "Buraya sizin için polis ve askeri yığmak zorunda kaldık. Bırakın polisi, askeri, dağda kaçan teröristi yakalayalım. Bir kişinin daha ölmesine tahammülümüz yok. Lütfen evlerinize gidin biz de işimizi yapalım" dedi. Ardından da göstericiler İstiklal Marşı okudu, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar da şehitler için dua etti. Bu gelişmeler üzerine göstericilerin büyük kısmı dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otoyolda Silahlı Çatışma; 2 Şehit, 1 Ölü, 5 Yaralı (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement