Amed Sportif Faaliyetler'de Hedef Fenerbahçe Karşısında Kazanmak - Son Dakika
Spor

Amed Sportif Faaliyetler'de Hedef Fenerbahçe Karşısında Kazanmak

Amed Sportif Faaliyetler\'de Hedef Fenerbahçe Karşısında Kazanmak

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Amed Sportif Faaliyetler hazırlıklarını tamamladı.

14.12.2016 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Amed Sportif Faaliyetler hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Recep Bayık, Fenerbahçe'ye karşı kolay lokma olmayacaklarını belirterek, hedeflerinin maçı kazanmak olduğunu kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, yarın Fenerbahçe ile kendi evinde karşılaşacak. Hafta başından bu yana çalışmalarını sürdüren ev sahibi ekip, hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak'ın dün istifa etmesi sonucu yerine geçen Recep Bayık, hava koşulları yüzünden bugünkü son idmanı yapamadıklarını belirtti. Fenerbahçe'ye karşı kolay lokma olmayacaklarını vurgulayan Bayık, "Bu takım Galatasaray'ı evinde mağlup etti. Bursaspor yine aynı şekilde oldu. Finallere kadar gittik. Önümüzdeki ilk maç hangisi olursa olsun hedefimiz o maçı kazanmaktır. Kısmet olursa yarınki maçtan sonra daha önemli olan bir lig maçımız var. Bu sene lige daha çok önem veriyoruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaktır. Ancak Fenerbahçe maçı zorlu geçecek ve biz teslim olmayacağız. Herkes bunu bilsin. Son iki haftalık travmayı, bu takımı yenerek mücadele ederek atlatmak istiyoruz. Şu andan itibaren maçın moduna girmiş durumdayız. Arkadaşların hepsine inanıyorum. Görev alacak olan herkes yarın sahada elinden geleni yapacaktır. Amedspor taraftarları Türkiye'nin en büyük taraftarıdır. Takımı 5 gol yemiş ama alkışlamıştır. Bunlara kendimizi affettirmemiz lazım" dedi.

Şeyhmus Özer: "Elimizden geleni yapacağız"

Kaptan Şeyhmus Özer ise, yarın önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getirerek, "Öncelikli hedefimiz ligdir. Her maç bizim için önemlidir. Fenerbahçe ile zor bir maç olacaktır. Takım olarak her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Tabi ki Fenerbahçe'nin olması bizleri daha çok motive ediyor. Sahaya çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız. Futbolda sporcu her hava şartına alışmalıdır. Hava şartı bizimle Fenerbahçe için aynı olacaktır. Biz yarın önemli bir maça çıkacağız. İşimize bakacağız" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amed Sportif Faaliyetler'de Hedef Fenerbahçe Karşısında Kazanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement