Cemer'den Mülteci Kamplarına Bir Tır Dolusu Oyuncak - Son Dakika
Güncel

Cemer'den Mülteci Kamplarına Bir Tır Dolusu Oyuncak

Cemer\'den Mülteci Kamplarına Bir Tır Dolusu Oyuncak

Genç İnisiyatif Platformu'nun, '23 Nisan Tüm Çocukların, Senin Oyuncağın Onun Mutluluğu’ adlı kampanyası için yaptığı destek çağrısına, AK Parti İzmir İl Başkanlığı nezdinde Torbalı’da üretim yapan Cemer Kent Ekipmanları firmasından olumlu yanıt geldi.

18.05.2014 18:44

Genç İnisiyatif Platformu'nun, '23 Nisan Tüm Çocukların, Senin Oyuncağın Onun Mutluluğu' adlı kampanyası için yaptığı destek çağrısına, AK Parti İzmir İl Başkanlığı nezdinde Torbalı'da üretim yapan Cemer Kent Ekipmanları firmasından olumlu yanıt geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın kampanyaya destek çağrısına olumlu yanıt veren Cemer Kent Ekipmanları, kampanyaya çocuk oyun grupları bağışı ile katıldı. Cemer Kent Ekipmanları firmasının bağışladığı oyun grupları, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Cemer Kent Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Eroğlu'nun katıldığı uğurlama töreniyle, Türkiye'deki mülteci kamplarına ve belirlenen bölgelere ulaştırılmak üzere, Torbalı'nın Yazıbaşı bölgesinde bulunan fabrikadan yola çıktı.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Genç İnisiyatif, 23 Nisan'ın unutulan çocuklarını tekrar hatırlamak ve onları bir nebze olsun mutlu etmek adına 10 gün sürecek bir oyuncak kampanyası başlattı. Mutlu olmak tüm çocukların hakkı düşüncesiyle yola çıkan inisiyatif, batıdan doğuya oyuncaklarla bir gönül köprüsü oluşturmayı amaç edinmiş, bu düşünceyle toplanılan oyuncaklar doğu bölgelerine ve Türkiye'de bulunan mülteci kamplarına ulaştırılmıştı.

"KAMPANYAYA DESTEK OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Kampanyayla ilgili konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da şunları söyledi: "AK Parti İstanbul İl Başkanlığının nezaretinde başlatılan genç inisiyatif hareketinin Güneydoğudaki Suriye kamplarında bulunan çocukların mutlu olabilmesi için organize edilen 'benim oyuncağım, senin mutluluğun' adlı projeye AK Parti İzmir İl olarak destek olmaktan mutluluk duyduk. Bu konuda bize destek olan Cemer firmasına teşekkür ediyoruz. Bugün eş zamanlı olarak İstanbul ve İzmir'den oyun ekipmanlarını taşıyan TIR'lar hareket edecek ve Güneydoğu'da belli bir noktada birleşerek, bu kamplara oyuncakların dağılımı gerçekleşecek. Bu konuda bizlere destek olan Cemer firmasının değerli müdürü Fuat Eroğlu'na teşekkür ediyorum. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun'a da katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum."

"AK PARTİ OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK"

Akay, sözlerine şöyle devam etti: "Önceki dönem kış aylarında, Suriyeli mülteci çocuklar ve Güneydoğu'daki yoksul aileler için AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak bir organizasyon yaptık. İki TIR dolusu yardım malzemesiyle gençlik kollarımızın da özverili çalışmalarıyla TIR'ları Güneydoğu'ya gönderdik. Bu tür sosyal projeleri destekleme noktasında AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyoruz. Bundan sonrası için de benzer sosyal projelere destek olmaya, Cemer gibi duyarlı firmalarla birlikte devam edeceğiz."

"ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE DESTEK OLMAK İSTEDİK"

Mülteci kamplarına ve Güneydoğu'da kurulacak oyun grupları ile çocukların tebessümüne destek olmak istediklerini belirten Cemer Kent Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Eroğlu da şunları söyledi: "Herhangi bir siyasi parti ayrımı yapılmaksızın, bu tür organizasyonlarda Cemer olarak bulunmak bizler adına onurdur. Önemli olan çocukların mutlu olması, yüzlerinin gülmesidir. Firma olarak Genç İnisiyatifin çağrısına bağış yapmak istedik. 15 gün önce belirtilen bölgeleri ziyaret ettiğimde o bölgede gördüğüm sefalet bizi çok üzdü. Sektörel anlamda Türkiye'nin en büyük firmasıyız. Yaklaşık 250 çalışanımız var. Üretiminin yüzde 30'unu ihracata ayıran bir firmayız. AK Parti İzmir İl Başkanlığının bu noktada çağrısını biliyorduk ve bu kampanyaya destekte bulunduk." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cemer'den Mülteci Kamplarına Bir Tır Dolusu Oyuncak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement