"Tapulu Arazimiz" Deyip Pamukkale Yolunu Kapattılar! - Son Dakika
Güncel

"Tapulu Arazimiz" Deyip Pamukkale Yolunu Kapattılar!

Denizli'deki Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan karayolu, "Tapulu özel mülkiyettir, girilmez." yazısı asan bir grup tarafından trafiğe kapatıldı.

15.04.2019 08:56  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'deki UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan karayolu, mülk sahibi olduklarını belirten bir grup tarafından trafiğe kapatıldı.

"TAPULU ÖZEL MÜLKİYETTİR, GİRİLMEZ"

Pamukkale'ye giriş olan Akköy Mahallesi kavşağından itibaren karayolunun giriş ve çıkış bölümüne plastik kasalar koyulup şerit çekildi ve 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı asıldı.

45 KİŞİ HAK SAHİBİ

Karayolunun tapulu malları olduğunu belirten kalabalıktakiler, haklarının verilmesini istedi. Yolun yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik bölümde 45 kişinin hak sahibi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen jandarma, kalabalıktakilerle görüşme başlattı.

"Tapulu Arazimiz" Deyip Pamukkale Yolunu Kapattılar!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Tapulu Arazimiz' Deyip Pamukkale Yolunu Kapattılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • MAZBATA: Mazbatayı verin artık 8 6 Yanıtla
  • Al: Elini ac uzatiyorum 4 3 Yanıtla
  • Balicix: Teyzeler yanlış yoldasınız tamam yol sizindir tapuda vardır yarın devlet derseki tamam yol sizin bizim bu zamana kadar bu yol güzergahına harcadığımız parayı verin derse ne diyeceksiniz başta bu izni vermiceksin o kadar 0 0 Yanıtla
  • Aaaaaaaaaaa: yer kıymetli vatandaş ta para bekliyor... ama belediye oranın parasını verip orayı da yeşil alan ilan ederse bak o zaman 0 0 Yanıtla

Advertisement