Özmumcu Gıda, Yeni Tesisini Törenle Hizmete Açtı - Son Dakika
Güncel

Özmumcu Gıda, Yeni Tesisini Törenle Hizmete Açtı

"Dürüst, güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı" ile 1978 yılından beri gıda pazarlama ve dağıtım alanında faaliyet gösteren Özmumcu Gıda'nın KOSBİ'nde yer alan yeni tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

19.10.2017 11:33  Güncelleme: 11:35

ÖZMUMCU GIDA, İZMİR KEMALPAŞA'DA

Açılış Törenine Uşak Milletvekili Dr. Alim Tunç, Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Ak Parti İlçe Başkan Ahmet Palabıyık, Kula Ak Parti Belediye Eski Başkanı Selim Aşkın, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem, Akfa Çay CEO'su Şemsettin Bektaşoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

23 ili kapsayan dağıtım ağı ile sektörünün önemli aktörü olmayı sürdüren Özmumcu Gıda, 30 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 62 bin metrekarelik yeni tesisi ile artık KOSBİ'de hizmet kalitesini daha da artırarak ticari hayatını sürdürecek.

YENİLİKÇİ VE GİRİŞİMCİ ANLAYIŞ

Açılışta konuşan Özmumcu Gıda Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mumcu, faaliyetlerinin 90'a yakın büyük ve küçük dağıtım aracıyla 23 ili kapsayacak şekilde devam ettirdiklerini belirterek, toptan ve toptan üstü müşterilerine en kısa zamanda, en uygun fiyata ve en kaliteli hizmeti vermeyi sürdürmeyi ilke edindiklerini söyledi. Mumcu, "Biz bu yola küçük bir bakkal dükkanıyla çıktık. 1978 yılında 'niyet iyi akıbet iyi olur inşallah' diyerek başladığımız yürüyüşümüz 1984 yılında toptan ve perakende operasyonumuzla biraz daha hareketlendi 'büyük hedefler büyük kuruluşlar içindir' diyerek kendimize 10'ar yıllık hedefler belirledik ve yolumuza devam ettik. 2011 yılında tescilini aldığımız "Son Osmanlı" markalı paket bakliyat, paket toz şeker, küp şeker ürünleri ve "Kula Yunus Emre Bakliyat" markasıyla daimi kaliteyi hedefledik. Yenilikçi ve girişimci anlayışla piyasada etkin olmaya devam ediyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi iyi niyetle çıktığımız yolculukta Cenab-ı Allah, ailem ve çalışma arkadaşlarım her zaman yanımızda oldu ve Allah'ın izniyle hedeflerimizi birer birer tutturmayı başardık" dedi.

SÜREKLİ YATIRIM

Özmumcu Ailesi'ni sevgi, saygı ve hoşgörü ile iyi bir noktaya taşımayı başardıklarını dile getiren Mumcu, " Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı ortamlarda bile, güzel ülkemize ve ekonomisine güveni her zaman taze tuttuk. Yepyeni yatırımların içine girmekten çekinmedik. Güzel ülkemiz Türkiyemizin her zamankinden daha çok ihtiyacı olan birliği beraberliği bölgemiz ve dünyadaki gücünden ilhan alarak birlik, beraberlik ve gücü temsil eden yepyeni bir logouyu tercih ettik. Özmumcu Gıda Pazarlama, sektöründe elde etmiş olduğu güveni ve deneyimi, değerli müşteri portföyüyle devam ettirme kararlılığındadır" diye konuştu.

Açılış töreninde Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk da birer konuşma yaparak, hayırlı olsun mesajlarını ilettiler.

35 bin paletlik raf sistemi, mobil otomasyon ağı

Özmumcu Gıda Pazarlama'nın İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni tesisi; Ankara Asfaltı No 85 adresinde, 30 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 62 bin metrekarelik alan üzerine kurulu. Modern yönetim binası, 35 bin paletlik depo raf sistemi, mobil otomasyon ağı, 300'e yakın çalışanı, günlük 35 TIR mal kabul ve sevkiyat kapasitesine sahip, çağdaş bir tesis. Özmumcu Gıda, ürün ve hizmetlerin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösteren ISO 9001-2008 ve gıda zincirindeki güvenliği kalite standardı altına alan ISO 22000-2500 Food Safety belgelerine sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özmumcu Gıda, Yeni Tesisini Törenle Hizmete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement