Pamukoğlu: 'Hayır'ın Önde Olduğunu Anlamanız İçin Yüzlerine Bakın - Son Dakika
Güncel

Pamukoğlu: 'Hayır'ın Önde Olduğunu Anlamanız İçin Yüzlerine Bakın

Pamukoğlu: \'Hayır\'ın Önde Olduğunu Anlamanız İçin Yüzlerine Bakın

HAK ve Eşitlik Partisi(HEPAR) Onursal Başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Türkiye'yi dolaştığını belirterek, " 'Hayır'ların önde olduğunu anlamanız için bunların konuşmalarına ve yüzlerine iyi bakın.

02.04.2017 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK ve Eşitlik Partisi(HEPAR) Onursal Başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Türkiye'yi dolaştığını belirterek, " 'Hayır'ların önde olduğunu anlamanız için bunların konuşmalarına ve yüzlerine iyi bakın. Sosyal yönden körlüğü olmayan bir kişi onlar yönünden işlerin ne kadar kötü gittiğini anlar" dedi.

Şerife Bacı Öğretmenevinde partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılan Pamukoğlu, referandumda 'Hayır' oyu kullanacaklara 'Terörist' denildiğini ifade ederek, "Terörü yok edeceğiz, ekonomiyi düzelteceğiz, güven adalet sağlayacağız diyorlar. Birde 'Hayır' diyenler terörist diyorlar. Terör siyasi ve ekonomik desteği olmadan ayakta duramaz. Silah kullanmayıp terör örgütüne ayni ve nakdi yardımlar yapan, psikolojik olarak onlara moral veren kurum veya kişilere yardım ve yatakçı denir. Oslo'dan başlayıp Habur'a kadar giden PKK elebaşısının direktiflerini Diyarbakır meydanlarında okuyup ağlayanlar yardım ve yatakçılık yaptılar. İmralı'daki adamın yeri darmış genişletelim diyorlar. Efendim televizyon kanalları artırılsın. Adamın orada canı sıkılıyormuş 5-6 tane de PKK'lı gönderdiler yanına. Bu yardım ve yataklık değil de nedir? Çözüm süreci diye valiler, kaymakamlar, jandarma komutanları, şunları bunları oturttunuz odalarında ve PKK'lılar köpeksiz köyde çomaksız oynadı. Hem kırsallarda hem kentlerde. Sonra da 7 tane ilçeyi ele geçireceğim diye uğraştınız. Her yeri cephanelik yaptılar uğraştınız. Orada verilen yüzlerce şehit çocuk kimdi? Kim yaptı onu?" diye konuştu.

Pamukoğlu, 'Hayır' oylarının önde olduğunu açıklayarak şunları söyledi:

"FETÖ'de terör örgütü değil mi? Buna yardım yataklığı kim yaptı? Bunlar adalet mekanizmasına, ordu'da generalliklere kaç yılda yerleştiler? Peki IŞID denilen celllatlar, bunların hastaları ve yaralılarının bakımları hangi ülkenin hastanelerinde yapıldı? Şimdi de dön 'Hayır' diyenler terörist. Bir ay'ı aşkın zamandır dolaşıyorum. 'Hayır'lar önde. 'Hayır'ların önde olduğunu anlamanız için bunların konuşmalarına ve yüzlerine iyi bakın. Sosyal yönden körlüğü olmayan bir kişi onlar yönünden işlerin ne kadar kötü gittiğini anlar"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pamukoğlu: 'Hayır'ın Önde Olduğunu Anlamanız İçin Yüzlerine Bakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement