Pan Flütün Kralı Zamfir İzmir'de Hasret Giderdi - Son Dakika
Magazin

Pan Flütün Kralı Zamfir İzmir'de Hasret Giderdi

Pan Flütün Kralı Zamfir İzmir\'de Hasret Giderdi

İzmir'e gelen dünyanın en ünlü pan flüt sanatçısı Gheorghe Zamfir, konserin ardından arkadaşı ses sanatçısı Eylül Metin ile hasret giderdi.

12.09.2012 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'e gelen dünyanın en ünlü pan flüt sanatçısı Gheorghe Zamfir, konserin ardından arkadaşı ses sanatçısı Eylül Metin ile hasret giderdi.

Pan flütü her kültüre ve her coğrafyaya sevdiren, 200'den fazla albüm, 600 milyondan fazla albüm satışı yaparak "Pan Flütün Kralı" olarak anılan dünyaca ünlü pan flüt virtüözü Gherorghe Zamfir, Türkiye turnesi kapsamında Bodrum'dan sonra İzmir'e geldi. Romen müzisyen Zamfir'e Türk öğrencisi pan flüt ve akerdeonda Ayhan Yavaş, piyanoda Aleksander Mekaev, kemanda Lora Vaskova Lipova, klasik gitarda Veysel Özgür Sağlam, bas gitarda İlker Özalp, bateride Utlu Ünal başta olmak üzere 15 kişilik orkestra eşlik etti.

Adı bir enstrümanla birlikte anılan nadir sanatçılardan olan pan flüt ustası Gherorghe Zamfir, konserini izlemeye gelen İzmirli ses sanatçısı Eylül Metin'le hasret giderdi. Sıcak bir ortamda sohbet eden sanatçılar, "Dostluğumuz çok eskilere dayanıyor. Bu konser bizi de bir araya getirdi. Hasret gidermiş olduk. Burada olmaktan mutluyuz" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Pan Flütün Kralı Zamfir İzmir'de Hasret Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement