Paris Unesco Büyükelçiliği'nde Görev Değişikliği - Son Dakika
Dünya

Paris Unesco Büyükelçiliği'nde Görev Değişikliği

Görev süresi dolan Paris Türkiye Nezdinde UNESCO Daimi Büyükelçisi Gürcan Türkoğlu, Türkiye'ye dönüşü nedeni ile konutunda veda kokteyli verdi.

09.11.2012 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görev süresi dolan Paris Türkiye Nezdinde UNESCO Daimi Büyükelçisi Gürcan Türkoğlu, Türkiye'ye dönüşü nedeni ile konutunda veda kokteyli verdi. Paris UNESCO Büyükelçisi olarak üç yılı aşkın görev süresini başarı ile tamamlayan Gürcan Türkoğlu'nun yerine UNESCO Daimi Temsilciliği'ne, Büyükelçi olarak Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun özel müşaviri Gürcan Balık atandı.

Multitude öğrenci derneği Başkanı Onur Onarun desteklerinden dolayı Büyükelçi Gürcan Türkoğlu'na bir plaket sundu. OECD Büyükelçisi Ecvet Tezcan, Paris Büyükelçiliği 1. Müsteşarı Ali Onaner, Karikatürist Ramize Erer ve eşi Leman dergisi patronu Tuncay Akgün, Ressam Onay Akbaş, Turizm Kültür Müşaviri Kalbiye Noyan, piyanist Stephane Bled, Hüseyin Sernmet, ressam Hilda Yosmayan, Mimar Prof. Dr. Ahmet Gulgönen Paris mili kütüphane sorumlusu Nora Şeni, Fransız Türk dostluk derneği üyeleri, Murat Erpuyan ve Türk misyonlarında görevli çok sayıda diplomat katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Paris Unesco Büyükelçiliği'nde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement